Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

19. august 2022 15:51

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 17.-19. august 2022

64-årig mand fra Brovst meldes savnet, politiet beder om hjælp til at identificere brandstifter fra hændelse i Gærum og i Hjørring gav et tyveri ekstra sved på panden. Læs uddraget af politiets døgnrapport her.

Døgnrapport

Brovst - 64-årig mand savnes

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en 64-årig mand fra Brovst, som savnes af familien. Han man oplysninger om, hvor manden kan befinde sig, bedes man ringe til politiet på tlf. 114. Se hele pressemeddelelsen, samt foto af den savnede, her.

 

Gærum – brandstifter efterlyses 

Nordjyllands politi offentliggør nu en overvågningsvideo af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse ved en autoforhandler i Gærum ved Frederikshavn, natten til mandag den 15. august lige efter midnat. Ring 114 med oplysninger i sagen. Se hele pressemeddelelsen, samt overvågningsvideoen, her.

 

Lønstrup – cykelholder stjålet

Tirsdag aften er en sort/sølvfarvet cykel blevet stjålet, fra en terrasse ved et sommerhus på Fugleklovej i Lønstrup. Cykelholderen er af mærket Thule og havde en tysk nummerplade på. 

 

Rebild – tredje gang var ikke lykkens gang

På Viborgvej ved Rebild måtte en 59-årig bilist onsdag, sidst på eftermiddagen, tage imod en påstand om betinget frakendelse af kørekortet, efter at have modtaget 3. klip inden for tre år. Sidste klip kom, efter en patrulje havde set ham benytte håndholdt mobiltelefon, under kørslen.

 

Hjørring – tyveri gav ekstra sved på panden

Ved Hjørring IF måtte en idrætsudøver efter endt træning tage turen hjem til fods, idet hans Vaya V7 el-løbehjul var blevet stjålet fra stedet, til trods for at det var sikret med en spirallås.

 

Bakholm – spirituspåvirket bilist standset

En 26-årig bilist  blev natten til torsdag standset af en patrulje i Bakholm, her viste en alkometest en promille over det tilladte, og han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. En blodprøve blev senere udtaget som bevis i sagen. 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

17. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 15. april til den 17. april 2024

Flere indbrud og episoder med narko- og spritkørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

15. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 12. april til den 15. april 2024

Tricktyveri mod ældre kvinde igen, flere tilfælde af narkokørsel, hærværk mod hjertestarter, indbrud og narkotika i Jomfru Ane Gade. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.