Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

19. august 2022 10:24

Brandstiftelse i Gærum – genkender du denne mand?

Nordjyllands politi offentliggør nu en overvågningsvideo af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse ved en autoforhandler i Gærum ved Frederikshavn, natten til mandag den 15. august lige efter midnat. Ring 114 med oplysninger i sagen.

Efterlysning

Få minutter efter at søndagen var blevet til mandag, brød en ukendt gerningsmand ind i et kontor ved Gærum Auto på Brønderslevvej 126, 9900 Frederikshavn. Her hældte han brandbar væske ud og antændte ild. 

Se video af hændelsen her.

 

Nordjyllands Politi ser med stor alvor på sagen og beder nu offentligheden om hjælp til at identificere manden, der beskrives som: 

•  Mand
•  15 - 40 år 
•  Spinkel af bygning
•  170-190 cm høj
•  Iført sorte bukser og sort trøje med brede, hvide, lodrette striber på begge ærmer. Mørke sko med hvide såler.

Politikommissær Carsten Straszek, der leder politiets efterforskning udtaler:
”Vi håber meget på at få konkrete henvendelser på hvem manden er, fra personer som genkender beklædningen – fx den trøje han bærer, som er speciel og ret letgenkendelig. Det kan også være man genkender hans bevægelsesform, som virker ret adræt. Vi har en hypotese om at manden er fra egnen omkring Gærum/Frederikshavn, men vi kan ikke udelukke at han har bopæl et andet sted i landet.”

Branden blev hurtigt opdaget og slukket; ingen mennesker kom til skade undervejs. 

Har du oplysninger i sagen hører Nordjyllands Politi gerne nærmere på telefon 114. Politiet har ingen yderligere information i sagen. 

 

Mediernes kontaktperson er: 
* Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6118 7594

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

26. januar 2023

Nordjyllands Politi

Vidner og oplysninger søges i sag om blufærdighedskrænkelse

Nordjyllands Politi efterforsker stadig den sag, hvor en 8-årig skolepige tidligere i år, den 10. januar, blev udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse, idet en mand blottede sig over for hende på Abildstien ved Abildgårdskolen. Politiet mistænker samme mand for flere lignende forhold, og efterforskningsledelsen beder nu offentligheden om hjælp til at finde den formodede gerningsmand. Ring 114 med oplysninger.

19. januar 2023

Nordjyllands Politi

Eftersøgning af 24-årig tysk kvinde fortsætter

Nordjyllands Politi leder torsdag fortsat efter den 24-årige tyske kvinde, som politiet efterlyste på Facebook i går onsdag aften. Borgere, der mener at have set kvinden, bedes ringe på tlf. 114.

2. januar 2023

Nordjyllands Politi

20-årig kvinde savnes

Nordjyllands Politi efterlyser en 20-årig kvinde, der her sidst på formiddagen, den 2. januar 2023, er gået fra Mølleparkvej i Aalborg i nedtrykt sindstilstand. Ring til poliitet på 114 med oplysninger i sagen. *** Den savnede kvinde er fundet i god behold. Vi aflyser efterlysningen og siger tak for hjælpen. De pårørende er underrettet. ***

Forslag