Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

19. august 2022 10:24

**AFLYST** Brandstiftelse i Gærum – genkender du denne mand?

Nordjyllands politi offentliggør nu en overvågningsvideo af en ukendt person, der er mistænkt for brandstiftelse ved en autoforhandler i Gærum ved Frederikshavn, natten til mandag den 15. august lige efter midnat. Ring 114 med oplysninger i sagen.

Efterlysning

Få minutter efter at søndagen var blevet til mandag, brød en ukendt gerningsmand ind i et kontor ved Gærum Auto på Brønderslevvej 126, 9900 Frederikshavn. Her hældte han brandbar væske ud og antændte ild. 

**Video fjernet**

 

Nordjyllands Politi ser med stor alvor på sagen og beder nu offentligheden om hjælp til at identificere manden, der beskrives som: 

**Signalement fjernet**

Politikommissær Carsten Straszek, der leder politiets efterforskning udtaler:
”Vi håber meget på at få konkrete henvendelser på hvem manden er, fra personer som genkender beklædningen – fx den trøje han bærer, som er speciel og ret letgenkendelig. Det kan også være man genkender hans bevægelsesform, som virker ret adræt. Vi har en hypotese om at manden er fra egnen omkring Gærum/Frederikshavn, men vi kan ikke udelukke at han har bopæl et andet sted i landet.”

Branden blev hurtigt opdaget og slukket; ingen mennesker kom til skade undervejs. 

Har du oplysninger i sagen hører Nordjyllands Politi gerne nærmere på telefon 114. Politiet har ingen yderligere information i sagen. 

 

Mediernes kontaktperson er: 
* Carsten Straszek, politikommissær, Nordjyllands Politi, 6118 7594

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.