Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. marts 2024 14:01

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 20. marts til den 22. marts 2024

Indbrud, får på fri fod, flere tilfælde af bedrageri og stjålne byggematerialer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Trailer stjålet – og fundet

Tirsdag formiddag blev en Brenderup træpåhængsvogn stjålet fra anmelders bopæl i Bindslev. På ladet af traileren stod en skibsmotor.

Begge dele blev onsdag aften udfundet på en rasteplads nær Skagen.


Indbrud i sommerhus

En sommerhusejer i Tornby har haft ubudne gæster, i sit hus på Ingeborg Klit. Indbrudstyven var kommet ind ved at kaste en mursten gennem en nordvendt køkkendør. Tyvens færden var desværre let at afkode, for der manglede stole fra alle rum i huset. 


Bedrageri

En 74-årig kvinde i det østlige Aalborg havde onsdag en halvanden time lang samtale, med en person som udgav sig for at være bankmand. Denne ”bankmand” oplyste kvinden om, at der blev svindlet med hendes konto, idet der den efterfølgende dag ville blive trukket 9000 kroner, som skulle sendes til Spanien.
”Bankmanden” overtalte derfor anmelder til, at det mest forsvarlige var at han afhentede hendes dankort på adressen.
10 minutter efter dukkede en mand op og afhentede kortet. Her fortale manden også, at politiet ville komme ud til hende senere på dagen.

Kvinden fattede efterfølgende mistanke og anmeldte forholdet. Her blev hun vejledt om at spærre kort og oprette kreditadvarsel. 


Mødte en fremmed i huset

Onsdag over middag blev en borger på Nielsmindevej i Saltum overrasket af en fremmed kvinde i sit hjem. Denne var kommet ind via en ulåst bagdør, hvorefter hun havde taget trappen til førstesalen og åbnet skuffer og skabe. Herefter var kvinden gået ned i stuen, hvor hun havde mødt huset beboer, som hun spurgte om at veksle penge hos. Kvinden forsvandt og signalement blev videregivet til Nordjyllands Politi.


Harmonikasammenstød i Limfjordstunellen

Onsdag eftermiddag indtraf et større harmonikasammenstød i Limfjordstunellen. Her stødte seks parter sammen; alle personbiler, der var på vej i sydgående retning af Nordjyske Motorvej E45, da de blev overrasket af kødannelse. 

Køen skyldtes givetvis opbremsninger på grund af en langsomtkørende lastbil, som havde vanskeligheder med at køre op ad hældningen i Limfjordstunellen.

Alle de involverede personbiler pådrog sig ringe materiel skade,
og der var ingen personskade.


Personbil på afveje

På Vangs Alle i Aalborg var der onsdag aften forhindringer i for trafikken. En mindre personbil var trillet ned af bakken, ud af sin p-bås og ned på vejen, hvor den holdt midt i det hele og var til gene for trafikken. 



Får på fri fod

10-15 får var torsdag morgen på fri fod i Frederikshavn kommune.
En anmelder kunne berette om at fåreflokken var fri og kort efter tilstødte melding om, at flokken nu havde aflagt besøg hos den lokale daginstitution, hvorefter de satte kursen ad forskellige villaveje, gennem Gærum by.

Ejeren blev hidkaldt og fårene hjulpet tilbage til deres indhegning. 

Tyveri på byggeplads

Fra en byggeplads på Kirkegade i Brovst, forsvandt der mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen kl. 05:00, cirka 150 kvm isolering af mærket Isover45.

Har du set mistænkelig færden i området omkring Kirkegade, så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.

 

Motorcykel påkørte rådyr

Torsdag aften kørte en motorcyklist ind i et rådyr på Aggersundvej ved Fjerritslev.

En ambulance og en beredskabspatrulje blev sendt til stedet, men føreren havde selv ryddet vejbane for motorcykel, vragrester og arrangeret afhentning af motorcyklen. 




Følg Nordjyllands Politi på:

X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi
 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 24. april til den 26. april 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, kontaktbedrageri mod ældre kvinde, butikstyv anholdt og 17-årig spritbilist. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.