Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

24. april 2024 09:19

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Døgnrapport

Nybygget hus udsat for indbrud

I weekenden var der indbrud i et nybygget hus på Anna Anchers Vej i Aalborg SV. Det blev opdaget mandag morgen af en borger, der kort efter alarmerede politiet.

 

Det kunne konstateres, at tyvene kom ind ved at bryde den midlertidige hoveddør op. Redskabet, de havde brugt til at bryde døren op med, havde sat tydlige mærker i hoveddøren.

 

Tyvene gennemrodede alle rum og stjal en malersprøjte, tre flexstøvsugere, tre girafslibere, 30 spande hvid maling, en arbejdslampe, to fugepistoler, fire batterier og 15 kasser med filt.

 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

 

Hærværk mod bil

Da en kvinde så sin bil mandag morgen, mødte der hende et trist syn. En endnu ukendt person havde nemlig smadret bilens forrude i løbet af natten. Personen havde kastet glasølflasker mod bilen, hvilket havde efterladt buler og den smadrede rude.

 

Flere af flaskerne var efterladt omkring bilen.

 

Episoden fandt sted på Ø Doensevej i Valsgård.

 

 

Indbrud i campingvogn

Politiet modtog et opkald fra en borger mandag eftermiddag, som havde opdaget, at der havde været indbrud i hans campingvogn. Campingvognen stod på en campingplads i Hirtshals.

 

Tyven havde stjålet to højtalere, et Chromecast, en oplader og en pose chips, som han fik adgang til ved at bryde et af campingvognens vinduer op. Tyven havde drukket af tre forskellige kopper, som politiet kunne sikre DNA fra.

 

DNA’et vil blive brugt i efterforskningen.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

 

Download i App Store

 

Download i Google Play

  

 

Bilist taget for at køre narkokørsel igen

Mandag aften standsede politiet en bilist, der kørte ad Thorsbrovej i Gudumholm. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han tidligere havde fået det frataget for at køre narkokørsel.

 

Politiet valgte at narkoteste manden. Testen gav udslag for Methamfetamin og Amfetamin, hvorfor han blev anholdt for at få taget en blodprøve og sigtet for at køre narkokørsel.

 

Færdselsloven §54:

Når du færdes i trafikken, skal du kunne køre sikkert. Du må ikke være så træt, syg eller påvirket til, at det har indflydelse på din kørsel. Det gælder også, selvom du har taget medicin på recept. Du skal altid være i stand til at køre på en ”fuldt betryggende måde”. Der er nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken. Det betyder, at det er forbudt at køre bil og andre motorkøretøjer, hvis du har indtaget ulovlige stoffer. 

 

 

Tricktyveri mod flere ældre kvinder

Klokken 11:48 tirsdag ringede en mand til en ældre kvinde og udgav sig for at være medarbejderen ”Jens Larsen” fra banken. Manden forklarede, at der var foretaget nogle mystiske overførsler fra hendes konto til en konto i Spanien. Derfor ville en medarbejder komme ud og hente kvindens betalingskort.

 

Kort efter bankede det på hos kvinden, der bor i Aars. Hun udleverede sit betalingskort til ”medarbejderen”. Ikke længe efter forsøgte svindleren at hæve penge fra en hæveautomat i byen.

 

Tricktyven prøvede også at narre to andre ældre kvinder. De hoppede heldigvis ikke i. Den ene kvinde havde kenskab til banken, og hun vidste derfor, at manden ikke arbejdede, hvor han påstod. Den anden kvinde skyndte sig at lægge på og valgte i stedet selv at ringe til banken for at høre nærmere.

 

 

Indbrud i Hobro

Tirsdag aften blev en patrulje kaldt ud til et indbrud på Wilh Jensensvej i Hobro, hvor der manglede et større kontantbeløb i euro, danske og svenske kroner.

 

Tyvene brød ind gennem en kælderdør. De knuste ruden i døren, og derved havde det været muligt at åbne døren indefra og skaffe sig adgang til huset.

 

Indbrudstyvene havde gennemrodet hele huset. Skabe og skuffer var revet ud og indholdet var hældt ud på gulvet. På gulvet i soveværelset stod der en åben sort plastik-kuffert, som var taget ud af et garderobeskab. Politiet sikrede muligt DNA fra kufferten.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

X @NjylPoliti

 

Facebook @NjylPoliti

 

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

 

https://politi.dk/abonner

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. maj til den 3. maj 2024

Direktør dømt for snyd med tolkemidler, narkokørsel og narkosalg, indbrud i kirke, kontaktbedrageri mod ældre kvinde og gæster bortvist. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

1. maj 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 30. april - 1. maj

Flere tilfælde af indbrud, spritkørsel samt et tilfælde af afpresning online. Læs et uddrag fra politikredsens døgnrapporter.

29. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 26. april til den 29. april 2024

Flere tilfælde af narkokørsel, indbrud, musik til ulempe og butikstyv anholdt. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.