Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

28. oktober 2021 10:08

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 28. oktober 2021

Spirituskørsel, narkopåvirket bilist, indbrud og tyveri af trailer

Spirituskontrol

Foto: Rådet for Sikker Trafik

Spirituskørsel

Onsdag aften kl. 1900 blev en patrulje opmærksom på en bil, der kørte ad Jernbanegade i Sindal. Bilen blev bragt til standsning og patruljen kontaktede føreren. Patruljen kunne ved henvendelsen konstatere, at der lugtede af spiritus i bilen. Der blev foretaget en alkotest af føreren. Denne viste at han havde drukket for meget til lovligt at kunne køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelige bestemmelse af promillen.

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kort før klokken tre blev der standset en bil på Lundbakvej i Pandrup. Føreren udviste tegn på at være påvirket af euforiserende stoffer. En narkotest bekræftede mistanken. Testen gav udslag for både kokain og cannabis. Føreren måtte en tur omkring skadestuen for at afgive en blodprøve, der skal anvendes som bevis i sagen.

Indbrud og tyveri af trailer

I perioden fra onsdag eftermiddag og til torsdag morgen, blev der lavet indbrud hos et firma på Korinthvej i Aalborg. Tyvene havde klippet et hegn op ind til pladsen ved firmaet. Her blev der stjålet en trailer. Inden de kørte fra stedet, havde tyvene givet sig tid til at læsse det affald af, der lå på traileren. Der er umiddelbart ingen spor fra tyveriet.Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

6. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 3. – 6. december

Spirituspåvirket mand forsøgte at stjæle personbil i Aalborg. Indbrud i sommerhuse i Løkken & Faarup Klit. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

3. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 2. – 3. december

Narkopåvirket bilist havde blanke øjne og store pupiller i Biersted. Spiritusbilist anholdt i Farsø. Læs dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

2. december 2021

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 2. december 2021

Brand i bus, færdselsuheld, staturs på snesituationen i Nordjylland