Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. august 2019 09:36

Fra døgnrapporten: Gæld til det offentlige, indbrud i virksomhed, færdselsuheld

Uddrag fra dagens døgnrapport

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Gæld til det offentlige

Torsdag aften kort efter midnat eftersatte en patrulje et køretøj på Nytorv i Aalborg. Køretøjet havde udvist mistænkelig adfærd og patruljen havde en mistanke om, at personerne i bilen forsøgte at skjule noget. Bilen blev standset og der blev foretaget ransagning af køretøjet. En af personerne blev fundet i besiddelse af et støre pengebeløb. Det viste sig at han havde en større gæld til det offentlige, hvorfor en del af hans penge blev beslaglagt med henblik på afdrag af gæld.

 

Indbrud i virksomhed

Natten mellem onsdag og torsdag blev der lavet indbrud i en virksomhed på Jellingvej i Svenstrup. Gerningsmanden havde knust en rude ind til en hal på stedet. Der blev stjålet en metalgrå VW Transporter fra hallen.

Færdselsuheld

Onsdag eftermiddag kort før kl. 1700 skete der et materielt færdselsuheld på Hadsundevej i Hadsund. En traktor foretog et højresving ad Granlyvej og under svingningen ramte traktorens anhænger førerhuset på en lastbil. Lastbilen skred ud og ned i grøften. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

26. november 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, falsk anmeldelse, indbrud i sommerhus

Uddrag fra dagens døgnrapport

25. november 2020

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: borger anmeldte spritbilist. Kokain, hash og amfetamin konfiskeret fra narkopåvirkede bilister.

NORDJYLLANDS POLITI: læs udvalgte hændelser fra den 24. til den 25. november 2020. Uddraget udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.