Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

3. marts 2021 16:35

Bil forsvandt efter påkørsel af barnevogn – ring 114 med oplysninger [efterlysning aflyst]

***Efterlysningen er aflyst. En ung mand meldte sig selv til politiet kort efter, at efterlysningen blev bragt i offentligheden. Manden er sigtet for flere forseelser, bl.a. for ikke at standse og give sig til kende efter et trafikuheld, jf. færdselslovens bestemmelser. Tak for hjælpen***

Nordjyllands Politi leder lige nu efter føreren af den bil, der forsvandt i forbindelse med, at den ramte en barnevogn med en dreng i. Ingen kom alvorligt til skade, men politiet efterlyser føreren af bilen samt eventuelle yderligere vidner. Ring 114 med oplysninger i sagen. Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Ulykken skete, da kvinden i går, den 2. marts 2021 omkring kl. 14.20 om eftermiddagen, kom gående i vejkanten ved Nibevej, nærmere bestemt mellem Fitness Shape Up på Nibevej 1c og Jysk på Nibevej 3 i Skalborg, syd for Aalborg. Herved blev hendes barnevogn, hvori hendes fem uger gamle søn lå, påkørt af en sølvgrå stationcar, som kom kørende med høj fart fra nord mod sydvestlig retning. Ifølge forklaringer afgivet til politiet var der minimum 2 personer i køretøjet. 

Drengen kom heldigvis ikke umiddelbart til skade, men han blev for en sikkerhedsskyld transporteret til sygehuset til nærmere undersøgelse.  
 

Vidner bedes ringe 114 

Da bilen, der ramte barnevognen, kørte fra stedet uden at tilkendegive sig, leder politiet lige nu efter den og føreren samt evt. vidner. Det fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Michael Karstenskov. Beskrivelsen af bilen er desværre sparsom, men der er formentlig tale om en [beskrivelse fjernet], og der var ud over føreren formentlig en passager i bilen.   

”For moren og pårørende har det været en voldsom oplevelse, og vi tager sådan en sag alvorlig, og vi har blandt andet foretaget afhøringer af vidner på stedet, ligesom vi undersøger mulig videoovervågning i området. Men vi har brug for oplysninger fra borgere,” siger politikommissær Michael Karstenskov, der – tidspunktet og stedet taget i betragtning – håber på henvendelser fra borgere, der har observeret noget:  

”Har man set noget i forbindelse med ulykken eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til os på 114.” 

Politikommissæren opfordrer ligeledes bilisten til selv at rette henvendelse til politiet eller til, at den passager, der formentlig var med i bilen, gør det. 

”Vi har brug for at afhøre bilisten for at kunne belyse hele forløbet, og herunder skal vi afgøre, hvad vi eventuelt kan rejse sigtelse for.” 

 

Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid. 

 

Pressens kontaktperson

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

26. marts 2024

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til røveri i Hjørring **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

Nordjyllands Politi modtog søndag den 24. marts klokken 22:00, anmeldelse om væbnet røveri i Hjørring på Sct. Olai Plads 1 og søger vidner til episoden. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen. **OPDATERING: MISTÆNKT ANHOLDT I SAGEN**

19. februar 2024

Nordjyllands Politi

Tre mænd efterlyses til alvorlig voldssag ***aktuelt kun 1 efterlyst i sagen***

Nordjyllands Politi efterlyser nu tre personer, alle mænd, med fuld identitet og billede. Det sker, fordi politiet - efter et intenst og stadigt igangværende efterforskningsforløb - sætter dem i forbindelse med det voldelige overfald, som skete sent tirsdag aften, den 6. februar 2024, på åben gade i det centrale Aalborg. Politiet opfordrer kraftigt de mistænkte mænd til at melde sig selv, ligesom alle med oplysninger om deres opholdssted bedes rette henvendelse til politiet på telefon 114. ***to personer er anholdt. Kun 1 efterlyses aktuelt***

18. januar 2024

Nordjyllands Politi

AFLYST Blottede sig for pige – efterforskning i gang

***OPDATERING: Sagen er opklaret. Nordjyllands Politi takker for henvendelser i sagen.*** Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag i Valsgård nordøst for Hobro, hvor en ukendt person, en mand, blottede sig for en 11-årig pige, som var på vej hjem fra skole. Vidner og informationer i sagen søges nu. Ring 114.