Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

3. marts 2021 16:35

Bil forsvandt efter påkørsel af barnevogn – ring 114 med oplysninger [efterlysning aflyst]

***Efterlysningen er aflyst. En ung mand meldte sig selv til politiet kort efter, at efterlysningen blev bragt i offentligheden. Manden er sigtet for flere forseelser, bl.a. for ikke at standse og give sig til kende efter et trafikuheld, jf. færdselslovens bestemmelser. Tak for hjælpen***

Nordjyllands Politi leder lige nu efter føreren af den bil, der forsvandt i forbindelse med, at den ramte en barnevogn med en dreng i. Ingen kom alvorligt til skade, men politiet efterlyser føreren af bilen samt eventuelle yderligere vidner. Ring 114 med oplysninger i sagen. Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Ulykken skete, da kvinden i går, den 2. marts 2021 omkring kl. 14.20 om eftermiddagen, kom gående i vejkanten ved Nibevej, nærmere bestemt mellem Fitness Shape Up på Nibevej 1c og Jysk på Nibevej 3 i Skalborg, syd for Aalborg. Herved blev hendes barnevogn, hvori hendes fem uger gamle søn lå, påkørt af en sølvgrå stationcar, som kom kørende med høj fart fra nord mod sydvestlig retning. Ifølge forklaringer afgivet til politiet var der minimum 2 personer i køretøjet. 

Drengen kom heldigvis ikke umiddelbart til skade, men han blev for en sikkerhedsskyld transporteret til sygehuset til nærmere undersøgelse.  
 

Vidner bedes ringe 114 

Da bilen, der ramte barnevognen, kørte fra stedet uden at tilkendegive sig, leder politiet lige nu efter den og føreren samt evt. vidner. Det fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Michael Karstenskov. Beskrivelsen af bilen er desværre sparsom, men der er formentlig tale om en [beskrivelse fjernet], og der var ud over føreren formentlig en passager i bilen.   

”For moren og pårørende har det været en voldsom oplevelse, og vi tager sådan en sag alvorlig, og vi har blandt andet foretaget afhøringer af vidner på stedet, ligesom vi undersøger mulig videoovervågning i området. Men vi har brug for oplysninger fra borgere,” siger politikommissær Michael Karstenskov, der – tidspunktet og stedet taget i betragtning – håber på henvendelser fra borgere, der har observeret noget:  

”Har man set noget i forbindelse med ulykken eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til os på 114.” 

Politikommissæren opfordrer ligeledes bilisten til selv at rette henvendelse til politiet eller til, at den passager, der formentlig var med i bilen, gør det. 

”Vi har brug for at afhøre bilisten for at kunne belyse hele forløbet, og herunder skal vi afgøre, hvad vi eventuelt kan rejse sigtelse for.” 

 

Nordjyllands Politi har efterforsket sagen siden i går, og det arbejde fortsætter i den kommende tid. 

 

Pressens kontaktperson

Michael Karstenskov, politikommissær, Nordjyllands Politi, 5119 1656
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

14. april 2021

Nordjyllands Politi

Vidner søges i sag om savnet mand: Har du været på Jerup Strand?

Nordjyllands Politi søger nu aktivt efter vidner i sagen om den savnede 43-årige mand, Kem Dan Jensen fra Jerup, der har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

13. april 2021

Nordjyllands Politi

Har du set 43-årig mand? Så ring 114

Nordjyllands Politi leder stadig efter den 43-årige Kem Dan Jensen, som politiet har efterlyst siden sidste uge, hvor han forsvandt fra sin bopæl i Jerup beliggende i Frederikshavn kommune. Muligvis kan han være søgt nordpå mod et sommerhusområde.

9. april 2021

Nordjyllands Politi

43-ÅRIG MAND SAVNES I JERUP

Opdateret: Nordjyllands Politi leder fortsat efter en 43-årig mand fra Jerup, som man har eftersøgt natten til i dag fredag den 9. april. Politiet offentliggør nu et billede af manden.