Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

2. februar 2021 14:48

Indbrudssag efterforskes fortsat – formodede gerningsmænd i kikkerten

Nordjyllands Politi leder fortsat efter flere formodede gerningsmænd, som man sætter i forbindelse med den eftersættelse i Aalborg, som politiet var involveret i mandag aften, samt med en aktuel indbrudssag.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det oplyser lederen af politiets efterforskning af sagen, fungerende politikommissær Ulf Munch Sørensen. 

”Vi har en kraftig formodning om, hvem de pågældende er, og jeg vil da opfordre dem til at melde sig til os,” siger Ulf Munch Sørensen.  
 

Aktion iværksat efter tip

Episoden i går aftes, d. 1. februar 2021, tog sin begyndelse omkring kl 20.00, da politiet fik et tip fra offentligheden om et mistænkeligt forhold på Rørdalsvej i Aalborg Øst. 

Og da politiet kom til stedet, viste det sig, at en mindre gruppe ukendte gerningsmænd var ved at flytte nogle formodede tyvekoster, cykler, der formentlig stammer fra et større cykeltyveri i Rebild-området forøvet tidligt om morgenen, d. 1. februar 2021. 
 
Umiddelbart herefter kørte en hvid varebil fra stedet. 

 

Eftersættelse og efterforskning

Da den ikke ville standse på politiets opfordring hertil, skete en kortvarig eftersættelse, der endte med, at de mistænkte personer efterlod køretøjet i nærheden af Byplanvejens Skole. Politiet indledte på stedet en eftersøgning efter de mistænkte, der var løbet fra stedet og forsvundet. 

”Vi iværksatte desuden straks en række andre efterforskningsskridt i sagen, der gør, at vi nu har en kraftig formodning om, hvem de formodede gerningsmænd er,” siger Ulf Munch Sørensen, der dog af hensynet til den fortsatte efterforskning i sagen ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt. 

Tidligere var en 43-årig mand fra lokalområdet anholdt i sagen. Han er dog i dag blevet løsladt. 

Har man oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114.

 

Pressens kontaktperson: 

*Ulf Munch Sørensen, fg. politikommissær, Nordjyllands Politi, 5141 1362
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Direktør dømt for snyd med tolkemidler

En 70-årig mand blev den 2. maj 2024 ved Retten i Aalborg idømt 1 år og 6 måneders fængsel for omfattende snyd med tolkemidler. I alt har manden svindlet for mere end 4,3 mio. kr.

1. maj 2024

Nordjyllands Politi

Mange knallerter taget i kontrol

I tirsdags, den 30. april 2024, foretog Nordjyllands Politi – sammen med Østjyllands Politi – en kontrolindsats omkring Mariager Fjord. Det væsentligste resultat var, at 17 konstruktivt ændrede knallerter blev taget og kontrolleret af betjentene, der udførte kontrollen.

30. april 2024

Nordjyllands Politi

Tryghed og tillid er fortsat høj i Nordjylland

Rigtig mange nordjyder, næsten ni ud af 10, føler sig trygge, og næsten lige så mange har en udstrakt grad af tillid til, at politiet træder hjælpende til, hvis der opstår en situation, som kræver ordensmagtens indgriben. ​