Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

15. maj 2022 21:07

AaB-Brøndby-møde afviklet i ro og orden

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park i dag søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.

Politimæssigt set er mødet mellem de to superligahold AaB og Brøndby IF forløbet som forventet, fortæller lederen af politiets indsats i dag:

”Når 500-1.000 energiske fans mødes, vejret er godt, og stemningen er derefter, så planlægger vi vores indsats inden for den ramme. Vores mål har været at sikre en rolig og kontrolleret afvikling fra start til slut, og det er gået som forventet. Tilskuere fra begge klubber har kunnet komme til og fra stadion i god orden,” fortæller vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, Nordjyllands Politi.

Politiet har haft både gående og kørende patruljer på gaden i Aalborg midtby eftermiddagen og aftenen igennem i forbindelse med fodboldkampen. P.t. er der ingen sigtelser relateret til kampen:

”– Men der har været enkelte episoder eller sammenstød inde på stadion, som vil blive undersøgt nærmere,” oplyser Anders Uhrskov. 

 

Pressens kontakt: 


KSN lukkes ned. Pressekontakt overgår nu til normal drift. 
https://politi.dk/nordjyllands-politi/om-nordjyllands-politi/pressekontakt 

Anders Uhrskov, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, tlf. 3051 3277
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

30. juni 2022

Nordjyllands Politi

Nattelivszonen i Aalborg begrænses nu

Fra d. 1. juli 2022 begrænser Nordjyllands Politi omfanget af den nattelivszone, der trådte i kraft d. 4. november 2021 gældende for Aalborg midtby.

27. juni 2022

Nordjyllands Politi

Har du fået stjålet elløbehjul eller vinkelsliber?

I forbindelse med en rutinemæssig standsning af et køretøj, ved Biersted i april, fandt Nordjyllands Politi en del tyvekoster.

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

Forslag