Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

5. marts 2020

Brande i affaldscontainere i Hadsund – har du set noget?

Nordjyllands Politi vil meget gerne i kontakt med borgere, der har observeret noget mistænkeligt i forbindelse med en række brande i Hadsund by natten mellem søndag den 1. marts og mandag den 2. marts 2020.

Natten mellem søndag den 1. marts og mandag den 2. marts 2020 konstaterede Nordjyllands Politi en serie af påsatte brande i Hadsund by. 

 

Der er tale om brande i plastik-affaldscontainere til almindelig affaldssortering ved privat beboelse. Politiets patrulje opdagede den første brand omkring kl. 02.00 søndag den 2. marts på adressen Ved Stranden 4. Den sidste brand blev opdaget omkring kl. 05.30. 

 

Brandene centrerer sig omkring Alsvej og de nærvedliggende veje:

 

  • Pejtersborgvej 16
  • Samsøgade 1 og 4
  • Ved Stranden 4
  • Tempovej 2
  • Stadionvej 4

 

Det vides ikke præcis, hvornår de enkelte brande er påsat.

”Vi søger folk, der har set eller hørt noget, der kan have relevans for sagerne. Har man set nogen gå rundt i dette tidsrum, eller har man en mistanke til, hvem der kan have påsat brandene, så vil vi meget gerne høre om det,” opfordrer politikommissær Preben Møller fra politiets efterforskningscenter i Himmerland.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Preben Møller understreger, at selv om brandene er små, og ingen kom til skade denne gang, så tager politiet brandene ganske alvorligt.

”Det er bekymrende, og vi vil meget gerne have fundet de ansvarlige,” slår politikommissæren fast. 


Pressens kontakt i sagen:

Preben Møller, politikommissær, tlf. 4022 8782

 

 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Efterforskning af mulig matchfixing standses

Anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi har 3. juli 2020 truffet afgørelse om at standse efterforskningen i sagen om mulig matchfixing relateret til fodboldklubben AaB.

3. juli 2020

Nordjyllands Politi

Politiet råder nu Skyland Beach Camp til at lukke

Nordjyllands Politi vurderer nu, at Skyland Beach Camp i Øster Hurup i praksis og samlet set er et arrangement i strid med forsamlingsforbuddet. Politiet råder derfor arrangørerne til at lukke konceptet. Almindelig camping er tilladt.

2. juli 2020

Nordjyllands Politi

29-årig mand sigtes for omfattende kriminalitet

Nordjyllands Politi fremstiller senere i dag en 29-årig litauisk mand i et grundlovsforhør, sigtet for adskillige tilfælde af indbrud og omfattende tilfælde af databedrageri. Manden blev afhentet i Litauen af betjente fra Nordjyllands Politi efter et internationalt samarbejde.

Afvis cookies