Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

4. oktober 2024 08:41

Mistænkt for kontaktbedrageri: Genkender du personen?

To borgere blev den 24. september 2024 ofre for tilfælde af kontaktbedrageri. I forbindelse med efterforskningen af sagerne offentliggør politikredsen nu overvågningsfoto af en mistænkt. Offentliggørelse sker i håb om et gennembrud i sagen. Alle oplysninger i sagen skal gå til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Det oplyser den ansvarlige for efterforskningen, politikommissær Carsten Corfitzen. 

 

Politikommissæren forklarer uddybende om sagen og efterforskningsarbejdet, at de ofre sidst på formiddagen, tirsdag den 24. september, blev telefonisk kontaktet på deres fastnet-telefoner. Begge borgere havde deres adresse i eller omkring Løgstør.

 

”Personen, der ringede, udgav sig for at være fra banken og oplyste, at deres konti netop var ved at blive udsat for tyveri. I forlængelse af samtalen ankom så en person til deres adresse under påskud af at skulle afværge de igangværende tyverier.  Og i den forbindelse blev de bedt om at udlevere deres kreditkort og de tilhørende pinkoder,” siger Carsten Corfitzen, der tilføjer, at i et af bedragerierne blev ofrene ligeledes anmodet om at udlevere kontanter og smykker:

 

”Efterfølgende kunne vi konstatere, at der skete hævninger i en kontantautomat beliggende i Løgstør.”

 

Nordjyllands Politi offentliggør nu en række overvågningsbilleder i håbet om, at denne offentliggørelse kan bidrage til, at den mistænkte i sagen bliver identificeret.  

 

Hans signalement er: mand, ca. 20-30 år, spinkel af bygning, iført lyse sneakers, brune/bordeaux habitbukser, sort hættetrøje med rød skrift ”Angel” hen over brystkassen samt rød skrift på ryggen samt mørke solbriller. 

 

Udklip 14

Udklip 6

Udklip 5 ny

udklip 1udklip 2

 

Alle borger-henvendelser i sagen skal rettes til telefon 114.

 

”Ring til os med det samme, hvis du genkender personen – eller i øvrigt har relevante oplysninger i sagen,” lyder opfordringen fra Carsten Corfitzen.

 

Pressens kontaktperson i sagen:

* Carsten Corfitzen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4021 7103

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. oktober 2024

Nordjyllands Politi

Indbrudstyv ledte politiet på sporet af storhæler

Nordjyllands Politi har anholdt to mænd for talrige tilfælde af indbrud og hæleri. En ransagning førte til en bankboks med hundredevis af tyvekoster og en stort kontant beløb. Politiet holder nu åbent hus, i jagten på de rette ejere til de mange smykker, ure og andre værdifulde genstande.

17. september 2024

Nordjyllands Politi

Stor øvelse på Læsø og til søs: Olieforurening i Kattegat

Onsdag den 25. september 2024 afholder myndighederne en såkaldt havmiljø-øvelse på Læsø samt ude i Kattegat umiddelbart syd for Læsø. Øvelsen skal blandt andet sikre indsatsledelsens samarbejde på tværs af myndigheder.

12. september 2024

Nordjyllands Politi

Mariagerfjord: Ny aftale mellem kommune og politi skal styrke indbrudsforebyggelse og tryghed

En ny partnerskabsaftale mellem Mariagerfjord Kommune, Nordjyllands Politi og Bo trygt skal øge borgernes tryghed og tvinge antallet af indbrud endnu længere ned.