Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

13. oktober 2020 12:40

Politiet leder fortsat efter

Nye oplysninger i sagen om den [navn fjernet], der torsdag 8. oktober 2020 blev efterlyst, får nu Nordjyllands Politi til gå ud i offentligheden med flere informationer. Ring 114, hvis du har set ham.
***Personen er fundet afgået ved døden. Der er intet mistænkeligt ved dødsfaldet. De pårørende er underrettet. Vi takker for offentlighedens hjælp i sagen. Efterlysningen er aflyst.***

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

”Det viser sig nemlig,” forklarer lederen af politiets efterforskning, fg. politikommissær Mikkel Mitchell, ”at eftersøgte tidligere har boet i en årrække i det område, hvor hans bil, (oplysning fjernet) blev fundet.”

Bilen blev fundet parkeret på Gammel Strandvej i Aalborg natten til fredag d. 9. oktober 2020, og (oplysning fjernet) 

”Derfor kan vi ikke udelukke, at han har taget ophold i det område. Og vi opfordrer beboere i området omkring Brohusgade til at kigge en ekstra gang i deres skure, kælderum og lignende,” siger politikommissær Mikkel Mitchell, der oplyser, at politiets efterforskning i sagen fortsætter, og at man blandt andet leder i området, ligesom man har dykkere i vandet.

”Ring straks til os på 114, hvis du har set ham eller har andre informationer i sagen,” pointerer Mikkel Mitchell.

 

Om sagen

[oplysning fjernet] 
Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner eller personer, der har set Jesper, efter at han forsvandt – eller personer, som har kendskab til, hvor (navn fjernet  muligvis kan opholde sig.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på 114.

 

Pressens kontaktperson:

Mikkel Mitchell, fg. politikommissær, Nordjyllands Politi, 2441 9509

 
 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

21. april 2021

Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner til brandsag

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til en brand i Arden i sidste uge. Branden opstod natten mellem d. 13. og 14. april 2021 under en overdækket terrasse på Bymarken 47 i Arden.

16. april 2021

Nordjyllands Politi

Større færdselsaktion i Vesthimmerland

Tidligere på ugen, d. 14. og 15. april 2021, forenede flere afdelinger ved Nordjyllands Politi kræfterne i en færdselsaktion i Vesthimmerlands kommune – en aktion, der særligt havde fokus på hastighed, konstruktivt ændrede knallerter. Desuden var politiet, på baggrund af flere borgerhenvendelser om musik til ulempe og larmende knallertkørsel, til stede i Aars Lystanlæg. Det førte til en række sager på politiets bødeblok fordelt over de to dage.

15. april 2021

Nordjyllands Politi

28-årig mand anholdt i hærværkssag mod jødisk kirkegård

Nordjyllands Politi anholdt i går, d. 14. april 2021 kl. 20.50, en 28-årig mand, der sættes i forbindelse med hærværket på den jødiske kirkegård i Aalborg.