Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

3. september 2021 11:16

Nærpolitiet patruljerer under Store Brønderslev Marked

Lokalbetjente fra Nordjyllands Politis nye nærstation i Brønderslev vil være til stede under det traditionsrige Store Brønderslev Marked.

Når Brønderslevs borgere – og rigtig mange andre nordjyder såvel som tilrejsende – nyder årets formentlig sidste sommerdage blandt kræmmerboderne på Store Brønderslev Marked, så vil politiet også være til stede.

”Vi regner bestemt med, at folk vil hygge sig med boder, tivoli, livemusik og alt det andet, der foregår på markedet. Når tusindvis af mennesker samles, og mange får sig en øl eller to, så ved vi dog af erfaring, at der politimæssigt kan være brug for lidt ekstra opmærksomhed,” forklarer fungerende vicepolitiinspektør Lasse Kragh, leder af Patruljecenter Frederikshavn, Nordjyllands Politi.

Politiet vil derfor patruljere på markedet ad flere gange.

 

Mød de nye, nære betjente på markedet

Og Lasse Kragh oplyser, at det især vil være de faste lokalbetjente fra den nye Nærstation Brønderslev, som vil få opgaven med at sikre en fredelig og sikker markedsoplevelse for alle.

”Det giver rigtig god mening, at netop vores lokale betjente i vidt omfang løser politiopgaven under markedet. Vi håber jo, at folk har lyst til at komme hen og hilse på og lære dem at kende. Så det er bestemt en vigtig del af vores indsats på markedet. Måske har man et spørgsmål, der trænger sig på – det kunne fx handle om indbrudssikring eller færdselsforhold – og så er man mere end velkommen til at tage kontakt til betjentene,” opfordrer Lasse Kragh.

Netop i dag har Nordjyllands Politi annonceret, at Nærstation Brønderslev i Godsbanegade åbner officielt den 14. september med åbent hus for byens borgere.

Se pressemeddelelsen om åbningen af nærstationerne

 
 

Fakta

 

Store Brønderslev Marked åbner fredag den 3. september kl. 12.00 og lukker mandag den 6. september kl. 22.00. Se www.bronderslev-marked.dk 

 

Åbent hus på Nærstation Brønderslev  

Nordjyllands Politi holder åbent hus på Nærstation Brønderslev, Godsbanegade 14, 9700 Brønderslev for alle interesserede. Justitsminister Nick Hækkerup holder tale kl. 11.20-11.30 og åbner nærstationen. Herefter er der frem til kl. 13.15 mulighed for at se den nye nærstation indefra, ligesom man kan møde lokalbetjentene, hilse på en politihund og se politibil og politimotorcykel m.m. Politikredsen byder på forfriskninger til både børn og voksne.  

 

 

Pressens kontakt:


Vicepolitiinspektør Lasse Kragh, Patruljecenter Frederikshavn, Nordjyllands Politi, tlf. 4012 5754  
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Mange lommetyverier i Aalborg – pas på dine ting, når du går i byen

Der er kommet godt gang i nattelivet igen, og det kan mærkes på antallet af lomme- og tasketyverier. Især i Jomfru Ane Gade i Aalborg, hvor der har været omkring 65 tilfælde af sådanne tyverier i løbet af september og oktober.

11. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Voldtægtssag i Hobro: Vidner efterlyses

Lørdag eftermiddag, d. 9. oktober 2021, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om voldtægt, der var sket tidligere lørdag, nemlig omkring kl. 02.45 på Torvet, Adelgade i Hobro. Har du set noget i tidsrummet, så ring til politiet 114.

6. oktober 2021

Nordjyllands Politi

Tricktyve aktuelt på spil: Pas på, hvis de ringer

Helt aktuelt oplever Nordjyllands Politi nogle særlige tilfælde af tricktyveri, hvor typisk ældre medborgere – bl.a. i området omkring Himmerland – bliver ringet op af en ukendt gerningsperson. Denne person forgiver at være fra borgerens bank og siger, at der skulle være problem med ens netbank. Men pas på: Det er fusk.