Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

3. september 2021 11:16

Nærpolitiet patruljerer under Store Brønderslev Marked

Lokalbetjente fra Nordjyllands Politis nye nærstation i Brønderslev vil være til stede under det traditionsrige Store Brønderslev Marked.

Når Brønderslevs borgere – og rigtig mange andre nordjyder såvel som tilrejsende – nyder årets formentlig sidste sommerdage blandt kræmmerboderne på Store Brønderslev Marked, så vil politiet også være til stede.

”Vi regner bestemt med, at folk vil hygge sig med boder, tivoli, livemusik og alt det andet, der foregår på markedet. Når tusindvis af mennesker samles, og mange får sig en øl eller to, så ved vi dog af erfaring, at der politimæssigt kan være brug for lidt ekstra opmærksomhed,” forklarer fungerende vicepolitiinspektør Lasse Kragh, leder af Patruljecenter Frederikshavn, Nordjyllands Politi.

Politiet vil derfor patruljere på markedet ad flere gange.

 

Mød de nye, nære betjente på markedet

Og Lasse Kragh oplyser, at det især vil være de faste lokalbetjente fra den nye Nærstation Brønderslev, som vil få opgaven med at sikre en fredelig og sikker markedsoplevelse for alle.

”Det giver rigtig god mening, at netop vores lokale betjente i vidt omfang løser politiopgaven under markedet. Vi håber jo, at folk har lyst til at komme hen og hilse på og lære dem at kende. Så det er bestemt en vigtig del af vores indsats på markedet. Måske har man et spørgsmål, der trænger sig på – det kunne fx handle om indbrudssikring eller færdselsforhold – og så er man mere end velkommen til at tage kontakt til betjentene,” opfordrer Lasse Kragh.

Netop i dag har Nordjyllands Politi annonceret, at Nærstation Brønderslev i Godsbanegade åbner officielt den 14. september med åbent hus for byens borgere.

Se pressemeddelelsen om åbningen af nærstationerne

 
 

Fakta

 

Store Brønderslev Marked åbner fredag den 3. september kl. 12.00 og lukker mandag den 6. september kl. 22.00. Se www.bronderslev-marked.dk 

 

Åbent hus på Nærstation Brønderslev  

Nordjyllands Politi holder åbent hus på Nærstation Brønderslev, Godsbanegade 14, 9700 Brønderslev for alle interesserede. Justitsminister Nick Hækkerup holder tale kl. 11.20-11.30 og åbner nærstationen. Herefter er der frem til kl. 13.15 mulighed for at se den nye nærstation indefra, ligesom man kan møde lokalbetjentene, hilse på en politihund og se politibil og politimotorcykel m.m. Politikredsen byder på forfriskninger til både børn og voksne.  

 

 

Pressens kontakt:


Vicepolitiinspektør Lasse Kragh, Patruljecenter Frederikshavn, Nordjyllands Politi, tlf. 4012 5754  
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

12. marts 2024

Nordjyllands Politi

Efterforskning i drabssag fortsætter – 17-årig varetægtsfængslet

Den 17-årige unge mand, der sent i går aftes, den 11. marts 2024, blev anholdt af Nordjyllands Politi, er i dag, den 12. marts 2024, blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger frem til den 9. april 2024. Det skete ved et grundlovsforhør, som blev afviklet ved Retten i Hjørring. Fængslingen blev kæret til Landsretten.

12. marts 2024

Nordjyllands Politi

En person mere anholdt i alvorlig voldssag – en mand eftersøges fortsat

Yderligere én af de oprindeligt tre mænd, der den 19. februar 2024 blev efterlyst i offentligheden – fordi de sættes i forbindelse med voldeligt overfald i Aalborg – blev i går aftes anholdt af politifolk i Sydøstjyllands Politi.

12. marts 2024

Nordjyllands Politi

Drab i Hjallerup: Tryghedsskabende tiltag iværksættes – efterforskning fortsætter – grundlovsforhør

Nordjyllands Politi vil i løbet tirsdagen være synligt til stede i Hjallerup, hvor en 13-årig pige mandag aften blev dræbt. To formodede gerningspersoner blev kort efter anholdt. Den ene – en 13-årig pige – er blevet løsladt, mens en 17-årig ung mand fortsat er i politiets varetægt.