Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

20. marts 2019 10:10

Større politiøvelse i Brønderslev

Senere i dag, 20. marts 2019, vil man, i og omkring Brønderslev, kunne opleve et større ombud af politifolk, reddere, militærfolk samt en hel del udrykningskøretøjer.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Det sker, fordi myndighederne i dag – fra midt på eftermiddagen og frem til midt på aftenen – vil afholde en større øvelse, hvor adskillige beredskaber vil være repræsenteret. Derfor skal man som borger ikke blive bekymret, hvis man pludselig ser en større opbud af uniformerede folk og hører og ser udrykningskøretøjer i Brønderslev.  

”Der er som sagt kun tale om en øvelse. Vi beklager de ulemper, det kan give, og vi beder om borgernes forståelse. Det er nemlig vigtigt for vores arbejde, at vi hele tiden øver og holder vores færdigheder skarpe,” siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov, der er overordnet ansvarlig for øvelsen.  

Der kan blive tale om mindre forstyrrelser af trafikken i Brønderslev by, men der vil blive etableret omkørsler, således at trafikken forhåbentlig generes så lidt som muligt. 

Af hensyn til øvelsesdeltagernes læring kan politiet ikke i detaljer forud for øvelsen forklare om øvelsens konkrete indhold. 

”Men overordnet kan vi sige, at vi skal afprøve og vurdere hele vores beredskabs samlede indsats ved større ulykker. Målet er, at vi vedligeholder vores kompetencer og også får identificeret steder, hvor vi kan gøre det bedre,” forklarer vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.  

Øvelsen forventes afsluttet i løbet af aftenen, men der kan naturligvis gå lidt længere tid, inden alle beredskaberne har forladt Brønderslev. 

Pressens kontaktperson: 
* Anders Uhrskov, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi,  

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

3. maj 2024

Nordjyllands Politi

Direktør dømt for snyd med tolkemidler

En 70-årig mand blev den 2. maj 2024 ved Retten i Aalborg idømt 1 år og 6 måneders fængsel for omfattende snyd med tolkemidler. I alt har manden svindlet for mere end 4,3 mio. kr.

1. maj 2024

Nordjyllands Politi

Mange knallerter taget i kontrol

I tirsdags, den 30. april 2024, foretog Nordjyllands Politi – sammen med Østjyllands Politi – en kontrolindsats omkring Mariager Fjord. Det væsentligste resultat var, at 17 konstruktivt ændrede knallerter blev taget og kontrolleret af betjentene, der udførte kontrollen.

30. april 2024

Nordjyllands Politi

Tryghed og tillid er fortsat høj i Nordjylland

Rigtig mange nordjyder, næsten ni ud af 10, føler sig trygge, og næsten lige så mange har en udstrakt grad af tillid til, at politiet træder hjælpende til, hvis der opstår en situation, som kræver ordensmagtens indgriben. ​