Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

13. august 2019

To personer anholdt for adskillige tyverier af gasflasker

Nordjyllands Politi skred sent i går aftes, 12. august 2019 kl. 23.35, til anholdelse af en 41-årig mand og en 42-årig kvinde. Politiet mistænker dem for adskillige tyverier af gasflasker i Nordjylland.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Anholdelsen af begge mistænkte skete på den 42-årige kvindes bopæl i Randers-området. Politiets efterforskningsleder, fg. vicepolitiinspektør Sune Myrup, er tilfreds med anholdelserne sent i går aftes, der skete efter kort tids efterforskning.  

”Ved den efterfølgende ransagning i går beslaglagde vi 90 gasflasker. Vi mener, at de stammer fra tyverier fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland,” siger Sune Myrup, og han tilføjer, at efterforskerne derudover beslaglagde en brugsstjålet lastbil, en brugsstjålet varebil, en brugsstjålet campingvogn og cirka 90 gram amfetamin. 
 
Samlet set betyder, at politiet sigter de to mistænkte for ni forhold vedrørende tyveri af gasflasker stjålet fra forskellige brugsforeninger og tankstationer i Nordjylland. Derudover sigtes de to personer også for tre tilfælde af brugstyveri og for overtrædelse af straffelovens §191. 

Efterforskningsleder Sune Myrup oplyser, at de anholdte ikke har ønsket at udtale sig til politiet, og de fremstilles i Grundlovsforhør senere i dag. Det sker ved Retten i Aalborg. Politiet vil begære lukkede døre af hensynet til efterforskningen. 

Nordjyllands Politi har ingen yderligere informationer i sagen. 

Pressens kontaktperson fremover er: 
Sune Myrup, fg. vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Styrket politiindsats over for rejsende fra Sverige til Danmark

Fra i morgen, 12. november 2019, igangsættes en styrket politiindsats, herunder midlertidig grænsekontrol, når borgerne rejser fra Sverige til Danmark. Det indebærer, at Nordjyllands Politi vil foretage kontroller ifm. færgetrafikken i Frederikshavn.

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Pige omkom i alvorlig færdselsulykke – vidner efterlyses

En 12-årig pige blev i morges, d. 11. november 2019, dræbt i en tragisk færdselsulykke, da hun blev påkørt af en bil. Ulykke skete i Østervrå i Vendsyssel. De pårørende til pigen er underrettet. Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner.

11. november 2019

Nordjyllands Politi

Pige omkommet i alvorlig færdselsulykke

En 12-årig pige blev i morges i Østervrå i Vendsyssel påkørt af en bil. Pigen omkom efterfølgende af sine kvæstelser. De pårørende til pigen er underrettet.

Afvis cookies