Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

16. juli 2024 10:46

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 15.-16. juli 2024

Tyverier, spirituskørsel og hærværk. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Minilæsser stjålet, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag omkring klokken 14.10 er der stjålet en minilæsser af mærket Weidemann 2080 fra en parkeringsplads på Jernbanepladsen. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 08.21.

 

Antenne knækket, Hundested

En bil, som stod på Lynghøjvej har mellem klokken 08 og 12 søndag været udsat for hærværk, idet bilens antenne er blevet knækket. Hærværket blev anmeldt mandag klokken 09.35.

 

Havestole stjålet, Frederikssund

Fra en adresse på Skyllebakke Havn er der mellem fredag aften og lørdag formiddag klokken 10 stjålet fire havestole. Tyveriet blev anmeldt mandag klokken 10.50.

 

Kørte uden kørekort, Birkerød

En 34-årig mand fra Birkerød blev klokken 13.45 standset, da han kom kørende ad Søndervangen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt kørekortet.

 

Sigtet for spirituskørsel og manglende førerret, Nærum

Mandag eftermiddag klokken 17.55 blev en 53-årig mand fra Nærum standset, da han kom kørende ad Rundforbivej. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret og spirituskørsel. Herefter blev han kørt på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kunne ikke tage vare på sig selv, Helsingør

En 61-årig mand fra Snekkersten var mandag aften så beruset, at han var ude af stand til at tage vare på sig selv. Manden blev truffet klokken 21.45 på Birkedalsvej af en borger, som kontaktede politiet med sin bekymring for manden. En patrulje kørte til stedet og vurderede, at manden skulle med på politistationen, hvor han blev anbragt i detentionen.

 

Fest blev lukket, Tisvildeleje

En fest på en adresse i Hovedgaden var mandag aften til så stor gene for beboerne i nabolaget, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til stedet og kort før klokken 01 blev festen lukket.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. - 19 juli. 2024

Butikstyveri, musik til ulempe og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. - 18. juli 2024

Musik til ulempe, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjælllands Politi.

17. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juli 2024

Tyverier, narko- og spirituskørsel, musik til ulempe og en kvinde, som ikke lod sig narre. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi