Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

17. juli 2024 11:00

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juli 2024

Tyverier, narko- og spirituskørsel, musik til ulempe og en kvinde, som ikke lod sig narre. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Vasketøjstyv på spil, Dyssegård

Tirsdag morgen anmeldte en borger, at hun havde fat i en mand, som havde stjålet vasketøj fra en adresse på frændevej. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at vasketøjet kom tilbage til den rette ejer.

 

El-værktøj stjålet, Espergærde

Mellem torsdag i sidste uge og tirsdag klokken 07 har der været indbrud hos Boligselskabet Nordkysten på Grydemosevej. Her er der stjålet diverse el-værktøj. Håndværktøj og en hækklipper.

 

Værktøj stjålet fra varebil, Helsingør

Mellem søndag aften og mandag klokken 06.45 er der stjålet diverse værktøj fra en varebil, som stod på Sabroesvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 10.35.

 

Graffiti-hærværk, Birkerød

Tirsdag mellem klokken 11.00 og 11.50 er der begået hærværk mod en bil, som stod i Teglporten. Her har gerningsperson lavet graffiti på bilen.

 

Sigtet for butikstyveri, Hillerød

En 44-årig mand uden fast adresse blev tirsdag klokken 12.26 taget for butikstyveri i 7/Eleven på Hillerød Station. Manden blev sigtet for tyveri af nogle alkopops. Kort forinden havde manden stjålet 33 sixpack med øl fra Coop365 i Østergade, hvilket han også blev sigtet for.

 

Sigtet for ulovligt arbejde og ophold, Humlebæk

En 25-årig mandlig ikke-eu-borger blev tirsdag klokken 12.05 sigtet for at arbejde og opholde sig i Danmark uden de nødvendige tilladelser. Manden blev truffet på Gl Strandvej.

 

Ild i træværk, Hellerup

I forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder opstod der tirsdag lidt efter klokken 13 ild i træbeklædningen ved en mur på en adresse på Bregnegårdsvej. Brandvæsenet fik hurtigt bugt med ilden og en 59-årig mand fra Vanløse blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Ukrudtsbrændere er populære, når mælkebøtter og skvalderkål skal bekæmpes. Men ukrudtsbrændere er desværre ofte årsag til, at der går ild i hække, skure og huse. Hvis din brug af en ukrudtsbrænder medfører brand, risikerer du at blive sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Før du går i gang:

  • Undgå brug af ukrudtsbrænderen i tørkeperioder og i blæsevejr.
  • Selvom det hedder en ukrudtsbrænder, er det nok kun at svitse ukrudtet til bladende begynder at krølle sig sammen
  • Brug kun ukrudtsbrænderen, når planterne og omgivelserne er fugtige. Vand evt. området, inden du går i gang
  • Sørg for at have brandslukningsudstyr i nærheden. Det kan være en fyldt vandkande, en spand, en vandsprøjte eller en pulverslukker.

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund

En 41-årig mand fra Frederikssund blev klokken 13.30 standset, da han kom kørende ad Bruhnsvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge den 41-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Lod sig ikke narre, Allerød

En 70-årig kvinde fra Allerød lod sig ikke narre, da hun tirsdag eftermiddag klokken 14.46 blev ringet op af en ukendt mand, som udgav sig for at være fra politiet. Manden påstod, at han var fra politiet og, at kvinden var blevet udsat for identitetstyveri. Men den hoppede kvinden ikke på og kort efter blev samtalen afbrudt.

 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at borgerne aldrig udleverer oplysninger om personnummer eller Nem-Id i telefonen. Bliver du ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra fx bank, el-selskab, politi eller lignende, bør du bede om vedkommendes navn og selv finde det officielle telefonnummer på det sted, personen påstår at ringe fra og kontakte dem for at sikre dig, at der ikke er tale om forsøg på svindel. Alternativt skal man simpelthen bare afbryde opkaldet – også selvom det kan virke uhøfligt.

 

Sigtet for spiritus- og narkokørsel, Nærum

Tirsdag eftermiddag klokken 16.42 blev en 53-årig mand fra Nærum standset, da han kom kørende ad Kirkeåsen. Her viste en alkometertest, at manden promille var højere end tilladt og han oplyste samtidig, at han var påvirket af hash. Den 53-årige blev sigtet for spiritus- og narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige promille og påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, Humlebæk

En 44-årig udenlandsk mand blev klokken 17.39 sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da en patrulje havde standset ham på Torpenvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg, Helsingør

Tirsdag aften kloken 18.26 blev en 20-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Krbg Ladegårds Vej. Manden blev sigtet for at være i besiddelse af flere salgsposer med kokain. Han var endvidere i besiddelse af et kontantbeløb, som menes at stamme fra narkosalg. Den 20-årige havde i øvrigt ikke noget kørekort og blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

 

Musik til ulempe, Helsingør

Klokken 20.38 kom en anmeldelse om, at der fra en adresse på Søvejen blev spillet så høj musik, at det var til ulempe for de omkringboende. En patrulje fik kontakt med beboeren, som fik besked på at skrue ned.

 

Bil udsat for hærværk, Slangerup

En bil, som stod på Askøvej blev omkring klokken 23.30 udsat for hærværk. Bilens forrude og ene sidespejl var blevet knust og der var tillige lavet tre huller i en siderude.

 

Kvinde kom i detentionen, Espergærde

En 39-årig kvinde fra Espergærde var natten til onsdag så beruset, at hun endte i detentionen. Kvinden skabte klokken 01.11 så meget uro og uorden på Triumphbuen, at politiet blev tilkaldt. Den patrulje, som kørte til stedet, vurderede, at kvinden på grund af sin beruselse ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Hun blev derfor taget med på politigården og sat i detentionen, hvorfra hun blev løsladt tidligt onsdag morgen.

 

Musik til ulempe, Tisvildeleje

En patrulje kørte klokken 02.58 til en adresse på Iglekær, efter anmeldelse om, at der blev spillet så høj musik, at det var generende for nabolaget. De tilstedeværende på adressen blev bedt om at skrue ned for musikken, så den ikke længere var til ulempe for andre.

 

Fik påbud om at skrue ned, Jægerspris

Omkring klokken 04 natten til onsdag kørte en patrulje til en adresse på Østergaardsvej, hvor et selskab var så højlydt, at det var til gene for de omkringboende. Patruljen gav derfor et påbud om, at der blev skruet ned for musikken.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. - 19 juli. 2024

Butikstyveri, musik til ulempe og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. - 18. juli 2024

Musik til ulempe, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjælllands Politi.

16. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 15.-16. juli 2024

Tyverier, spirituskørsel og hærværk. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi