Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

18. juli 2024 11:49

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. - 18. juli 2024

Musik til ulempe, bedrageri og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjælllands Politi.

Kørte bil uden førerret, Helsinge

En 56-årig mandlig bilist fra København blev på Kildevej kl. 09.51 sigtet for at  køre bil selvom hans førerret var administrativt inddraget.

 

Tyveri fra byggeplads, Helsingør

Anmeldelse kl. 10.52 om tyveri fra byggeplads på  Borgmester P. Chrst. Vej sket mellem tirsdag den 16. juli kl. 20.00 og onsdag den 17. juli kl. 06.00. Der var blandt andet stjålet 500 meter kobbertråd, 50 meter alukabel og en radio.

 

Bedrageri, Farum

En 84-årig kvinde fra Farum anmeldte kl. 14.34, at hun var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra kvindens bank. Manden spurgte, om hun havde brugt 9000,- i Spanien, hvilket hun ikke havde, hvorfor manden ville spærre kvindens betalingskort. Den 84-årige kvinde oplyste herefter koden til sit dankort og sit mastercard over telefonen, hvorefter manden sendte en kollega til adressen. A ankom til adressen og hentede den 84-åriges dankort og mastercard, hvorefter der blev hævet et større beløb på hvert betalingskort. A beskrives som: Mand, Dansk af udseende, 40-45 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve og længde: Kronraget / skaldet, Talte: Dansk, Iført: Pæn påklædning.

 

Høj musik, Tisvildeleje

Anmeldelse kl. 18.32 om at der blev spillet høj musik på Nordre Strandvej, hvor en soundboks i en have havde spillet non-stop siden kl. 12.00. Anmelder havde flere gange henvendt sig på adressen for at få skruet ned, hvilket der blev gjort, men efter fem minutter blev der skruet op igen. Beredskabspatrulje til stedet, som vejledte de unge mennesker om at skrue ned.

 

Høj musik, Tisvildeleje

Anmeldelse kl. 22.15 om at der blev spillet høj musik på Banevej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik en snak med festholderen om at skrue ned.

 

Narkokørsel, Frederikssund

En 21-årig mandelig bilist fra Jægerspris blev kl. 23.36 sigtet for at køre narkokørsel på J. F. Willumsens Vej.

 

Fest blev lukket, Tisvildeleje

Anmeldelse kl. 23.47 om at der blev spillet høj musik på Engvej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik en snak med festholderen, som selv skruede ned  for musikken ved patruljens ankomst.

Ny anmeldelse kl. 03.16 om høj musik fra Engvej. Beredskabspatrulje til stedet, som efter en snak med festholderen lukkede og slukkede for festen og musikken.

 

Høj musik, Vejby

Anmeldelse kl. 23.49 om at der blev spillet høj musik ved Mosevænget. Beredskabspatrulje til stedet, som fik en snak med festholderen, som derefter skruede ned, og rykkede indenfor.

 

Høj musik, Vejby

Anmeldelse kl. 02.01 om at der blev spillet høj musik på Huginsvej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik skruet ned for musikken.

 

Kørte ind i et elskab, Snekkersten

En 21-årig mandelig bilist uden fast bopæl kørte kl. 05.00 ad G.A. Hagemanns Vej ud i krydset ved KLosermosevej, hvor han mistede herredømmet over bilen, og kørte ind i et elskab. Helsingør Kommunes teknikervagt orienteret. Ingen melding om personskade,

 

 

 

Generelt; husk hvis du skal feste at gøre det med omtanke:

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til ulempe?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

 

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. - 19 juli. 2024

Butikstyveri, musik til ulempe og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 16.-17. juli 2024

Tyverier, narko- og spirituskørsel, musik til ulempe og en kvinde, som ikke lod sig narre. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

16. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 15.-16. juli 2024

Tyverier, spirituskørsel og hærværk. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi