Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

27. juni 2022 11:31

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26.-27. juni 2022

Ulovlig sejlads, bedrageri, vold samt spirituskørsel er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Flere sigtet for ulovlig sejlads, Helsingør

Fem bådførere blev sigtet for ulovlig sejlads, da der søndag blev gennemført en maritim politiindsats på Øresund ud for Helsingør. Ved indsatsen var der særligt fokus på sejlads i trafiksepareringen ud for Helsingør.

 

Gasflasker stjålet, Fredensborg

Mellem klokken 01.00 og 09.00 søndag er der stjålet to gasflasker fra en ejendom på Jægervænget. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.48.

 

Gademusikant til ulempe, Kgs. Lyngby

En 65-årig mand uden fast adresse spillede søndag formiddag omkring klokken 11 harmonika i en sådan grad, at han blev opfattet som værende til ulempe. Manden blev derfor bortvist fra tunellen ved Lyngby Station, hvor han sad.

 

Mand smed affaldssække i skovbund, Allerød

Klokken 14.59 kom en anmeldelse om, at en mand havde smidt to sække affald i skovbunden ved Nymøllevej, hvorefter han kørte fra stedet. Politiet er bekendt med registreringsnummeret på bilen.

 

Sigtet for bedrageri, Allerød

En 30-årig mand fra København blev søndag eftermiddag klokken 15.10 sigtet for bedrageri. Manden indfandt sig på Q8 på Allerød Stationsvej, hvor han drak to øl og bad om at få yderligere varer, selvom han ikke kunne betale for dem. Manden skabte med sin opførsel i øvrigt så meget uorden på stedet, at han blev anholdt og sat i detentionen, hvorfra han blev løsladt ud på aftenen.

 

Dreng blev væk – og fundet igen, Klampenborg

En større eftersøgningsaktion blev søndag eftermiddag væk fra sin familie, da de var en tur på Bellevue Strand. Politi, brandvæsen og JRCC blev sendt til stedet, og drengen blev en lille time senere fundet i god behold og genforenet med sin familie.

 

Vold, Hillerød

Klokken 17.19 blev det anmeldt, at en 17-årig mand fra Gørløse og en 17-årig mand fra Hillerød var blevet udsat for vold kort forinden. Ifølge anmeldelsen var fire personer kørt forbi de to unge mænd på Carlsbergvej, hvor bilen blev standset, og to mænd steg ud. Herefter blev de 17-årige tildelt skub og slag, inden det lykkedes dem at flygte fra stedet. 

Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem der står bag overfaldet.

 

Spirituskørsel, Gørløse

En 49-årig mandlig udenlandsk bilist blev klokken 18.29 standset af en patrulje på Borupsvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Bilisten blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad. 

 

Tyveri fra personbil, Gilleleje

Klokken 19.30 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet et elektrisk apparat fra en bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Gilleleje Station. Tyveriet var sket mellem lørdag klokken 10.00 og søndag klokken 15.30, og indstigningen var foregået via en knust rude. 

 

Havde kniv på sig, Hillerød

En 22-årig mand fra Slangerup blev klokken 02.46 natten til mandag sigtet for at være i besiddelse af en kniv på Old Irish Pub.

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 20.-26. juni 2022

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

9. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 08.-09. august 2022

Hærværk, besiddelse af narko og anholdelse af mulige indbrudstyve. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

8. august 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 07.-08. august 2022

Tyveri, flere tilfælde af narko- og spirituskørsel samt en kvinde, der måtte en tur i detentionen. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

29. juli 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 28.-29. juli 2022

Bedrageri, færdselsuheld, knivstikkeri samt spiritus- og narkokørsel er blandt du hændelser, du i dag finder i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag