Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

26. april 2024 11:43

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. april 2024

Røver anholdt efter otte minutter. Tyveri, brande og narkokørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Mini-ipads stjålet, Helsinge

Fra et it-lokal på Nordstjerneskolen på Boagervej er der mellem omsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 07 stjålet et større antal mini-ipads. Tyven har brudt en dør op for at skaffe sig adgang til lokalet.

 

Brand i bil, Farum

Klokken 08.56 blev det anmeldt, at der var brand i en bil, som stod på Paltholmvej. På baggrund af spor i sagen, anses branden for at være påsat.

 

Hittehash, Birkerød

Torsdag formiddag klokken 09.30 fandt narkohunden Fister en moderat mængde hash ved Nobis Mølle. Hashen blev fundet i forbindelse med en indsats målrettet mod narkosalg på gadeplan.

 

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

En 59-årig mand fra Humlebæk blev torsdag klokken 10.24 standset, da han kom kørende ad Nybrovej. Her viste det sig, at hans promille var over den tilladte, og den 59-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel. Han blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Torsdag formiddag klokken 11.30 blev en 27-årig mand fra Espergærde standset, da han kom kørende ad Roskildevej. Da manden tidligere var frakendt sin førerret og frakendelsen stadig var gældende, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Hornbæk

Torsdag klokken 11.41 opstod der brand i en villa på Villingebæk Strandvej. Branden er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse med brug af en ukrudtsbrænder, og en 81-årig mand er i den forbindelse sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Skabte uro og uorden, Nærum

En 33-årig udenlandsk mand fra blev klokken 13.44 så irriteret over, at han ikke kunne købe mere end seks bakker æg til tilbudspris, at han teede sig højlyst over for en medarbejder i forretningen. Den 33-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

 

Sigtet for narkokørsel, Nivå

En 22-årig mand fra Nivå blev torsdag klokken 16.06 standset og sigtet for narkokørsel, da han kom kørende ad Langelunden. Manden blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Ledte politiet på sporet af Rema-røver, Nærum

Torsdag eftermiddag klokken 16.09 truede en 29-årig mand fra Klampenborg sig til et kontantbeløb i Rema1000 på Nærum Hovedgade. Manden kom ind i forretningen og truede ekspedienten med en økse, hvorefter han fik udleveret penge og forsvandt fra stedet. En butiksansat fulgte på behørig afstand efter manden mens havde telefonisk kontakt til vores vagtcentral og kunne således hjælpe os med at finde manden, som havde søgt tilflugt på en nærliggende bodega. Manden blev anholdt og sigtet for røveri. Der skal lyde en stor tak og anerkendelse til butiksmedarbejderen, som var snarrådig nok til at følge efter gerningsmanden og samtidig sørgede for at holde behørig afstand for sin egen sikkerheds skyld.

 

Ild på altan, Birkerød

Klokken 17.45 kom en anmeldelse om, at der var ild på en altan på Hovedgaden. Det var lykkedes en nabo at slukke ilden, da politi og brandvæsen kom frem. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Kørte på ulovlig knallert, Ølstykke

En 16-årig ung mand fra Stenløse blev torsdag aften sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Den unge mand blev truffet på et stistystem ved Perlevej, hvor det blev konstateret, at konstruktionen af hans knallert var blevet ændret, så den kunne høre hurtigere end den var godkendt og indregistreret til.

 

Unge mænd bortvist, Gentofte

En gruppe unge mænd i alderen 16-20 år blev klokken 21.27 bedt om at forlade grunden ved Vangede Børnehus på Stolpegårdsvej, hvor de holdt en mindre fest.

 

Havde narkotika i bilen, Frederikssund

En 27-årig mand uden fast adresse blev torsdag aften klokken 21.55 fundet i besiddelse af hash og kokain. Manden blev truffet i en bil Ved Kirken.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

12. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. - 12 .juni 2024

Tyveri, høj musik og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.