Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

29. august 2024 13:50

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. - 29. august 2024

Bedrageri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Bedrageri, Holte

Et ægtepar fra Holte, begge 81 år, blev tirsdag telefonisk kontaktet af en mand, som udgav sig for at være fra Køge kriminal politi. Herefter ankom en mand til deres adresse og fik udleveret parrets betalingskort og MitID. Efterfølgende blev der hævet et stort beløb fra forskellige hæveautomater. Manden beskrives som 30-40 år, 175 cm. høj, kraftig kropsbygning, lys i huden og dansktalende.

 

Bedrageri, Rudersdal

En 84-årig kvinde fra Skodsborgparken blev i går mellem klokken 15.10 – 16 udsat for bedrageri. Hun fortalte politiet, at hun var blevet telefonisk kontaktet af en mand, der oplyste, at han hed Martin og ringede fra Danske Bank. “Martin” oplyste, til den 84-årige, at hun havde fået overført et beløb til en spansk konto, hvorfor Danske Bank skulle undersøge hendes kort. Derfor ville der komme en kollega til “Martin” til kvindens adresse. ”Kollegaen” ankom kort efter og modtog hendes dankort i en kuvert med hendes pinkode. Hun beskrev ham som ca. 170-175 cm høj, almindelig af bygning, med tyndt blondt hår, ingen skæg, og med mellemrum mellem fortænderne. Han var iført hvidt sportstøj. Efterfølgende blev der hævet to beløb i hæveautomaten.

 

Bedrageri, Rudersdal

Onsdag klokken 18.26 fik politiet en anmeldelse fra en 91-årig mand fra Skodsborg Strandvej. Han fortalte politiet, at han klokken 17.30 var blevet kontaktet af mand, som sagde at han var fra Skjern Bank. Manden fra banken havde sagt, at der var hævet penge fra den 91-åriges konto. Det var derfor vigtigt, at de kom til forurettedes adresse for at scanne hans kort samt også scanne hans ure. Efterfølgende blev hans ure og kort hentet, og der blev hævet et større beløb fra mandens konto.

 

Ukrudtsbrænderbrand, Gribskov

En 83-årig mand fra Toftevej blev i går sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen. Klokken 18.47 fik politiet en anmeldelse om brand, som var opstået i tømmer i bindingsværket. Branden var opstået ved brug af en ukrudtsbrænder. Brandvæsnet kom til stedet, fik slukket branden, og der skete ikke større skade.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

30. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. - 30. august 2024

Bedrageri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. - 28. august 2024

Indbrud, spirituskørsel og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

27. august 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. - 27. august 2024

Brand, spirituskørsel og butikstyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.