Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

29. november 2022 10:32

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. - 29. november 2022

Indbrud, euforiserende stoffer, tyverier. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Indbrud i lager og lignende, Helsingør

På en lager på Rugmarken i Mørdrup har der været indbrud i weekenden. Man var kommet ind via 2 døre, som var opbrudt med ukendt metode, og der var stjålet flere haveredskaber, og en grøn havetraktor af ukendt mærke.

 

Indbrud i institution/plejehjem, Allerød

I weekenden var der indbrud i en dagbehandling på Gydevang, hvor der var skaffet adgang til via et køkkenvindue.  Hele stedet var gennemrodet og der var stjålet 3 bærbare computere, en mobiltelefon og en projektor i en sort taske.

 

Forvoldt fare for liv eller førlighed, Gentofte

Kl. 10 mandag morgen fik politiet en anmeldelse fra en billist, der kørte sydgående ad Helsingørmotorvejen. Han oplyste, at tre drenge stod på motorvejsbroen ved Tuborgvej over Helsingørmotorvejen. Denne ene dreng kastede en sten ned på motorvejen og ramte anmelders forrude med et stenslag til følge.

Butikstyveri købmand/supermarked, Lyngby-Taarbæk

Kl 14.01 mandag tilbageholdt en butiksdetektiv en 69-årig mand på Skovridergårdsvej i Virum, som blev taget med vare fra et supermarked til en samlet værdi af ca. 400 kr. bla. spiritus, kaffe og ost. Der blev også fundet to laks, som var taget fra et nærliggende supermarked.

 

Butikstyveri fra andre forretninger, Hørsholm

Mandag kl. 15.21 på Usserød Kongevej blev en 15-årig pige tilbageholdt for at gemme en ansigtscreme af mrk. La Roche Posay i sin taske, hvorefter hun passerede forretningens kasselinjen uden at betale.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer (Salg), Furesø

Mandag kl. 17.15 blev en 32-årig mand anholdt ved Birkehøjterrasserne. Sigtede var i besiddelse af noget hash, noget skunk og en Totenschlæger.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Egedal

På Frederikssundsvej i Egedal blev en 17-person truffet mandag kl. 20 på en benzintank sammen med en ven, som var maskeret. Indledningsvist blev det mistænkt, at de skulle begå røveri, men ved kontakt med de to blev mistanken, at de solgte euforiserende stoffer. Sigtede fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret. I hans bukselomme blev der fundet en
snuspakke indeholdende noget tobak der lugtede af hash. Sigtede erkendte besiddelsen.

 

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Hørsholm

Kl. 02.14 natten til tirsdag blev en 27-årig mand stoppet på Skovkanten i Hørsholm. Under ransagning af det køretøj, som sigtede var fører af, blev der fundet en sort bæltetaske indeholdende en luklet-pose med narko. Den 27-årige havde endvidere ikke gyldigt kørekort, og blev vurderet til at være påvirket af narko, hvorfor han blev kørt til hospitalet for at få taget en blodprøve.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

1. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29. februar - 1. marts 2024.

Indbrudstyv taget på fersk gerning, narko- og spirituskørsel, bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

29. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28. - 29. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort, indbrud i varebiler. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. februar 2024

Narko- og spirituskørsel, kørsel uden kørekort og besiddelse af hash. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi