Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. maj 2022 10:01

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 4.-5. maj 2022

Kørsel i påvirket tilstand, færdselsuheld, tyveri fra personbil, overtrædelse af beredskabsloven samt forsøg på tricktyveri. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands Politi

Narkokørsel, Hillerød

En patrulje standsede klokken 08.51 en 49-årig mandlig bilist fra Hillerød på Skansevej. Her blev han anholdt og sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Motorhjelm stjålet fra varebil, Fredensborg

Mellem tirsdag klokken 22.30 og onsdag klokken 08.30 afmonterede og stjal en ukendt gerningsperson motorhjelmen fra en varebil, som holdt parkeret på Hillerødvejen.

 

Forsøg på tricktyveri, Helsingør

En 63-årig kvinde anmeldte klokken 10.42, at hun omkring en halv time tidligere havde været udsat for forsøg på tricktyveri, mens hun sad i sin bil på en parkeringsplads ved Kvickly på Stjernegade. Her var en bil kørt op bag hendes, så hun ikke kunne bakke ud fra parkeringsbåsen, og en mand havde derefter henvendt sig til hende på engelsk. Imens sneg en anden mand sig ind på passagersædet, hvor kvindens pung lå. Kvinden opdagede dog manden og fik revet pungen ud af hånden på ham, hvorefter hun skræmte ham væk.

De to mænd beskrives som:
A: mand, østeuropæisk af udseende, 180-190 cm, spinkel af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Iført sort skindjakke. Talte engelsk.
B: mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, brun i huden, halvskaldet med lidt gråt hår. Iført sort jakke med hætte, som var lidt blank i det og mørke jeans.

Overtrædelse af beredskabsloven, Kvistgård

Klokken 12.13 indløb der anmeldelse om, at der var brand i gavlen på en bygning på Hørsholmvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der sås store flammer og røg fra bygningen, og slukningsarbejdet blev straks igangsat.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med branden. En mand, som havde arbejdet med at lægge tagpap på bygningen, blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, idet branden formentlig var opstået som følge heraf.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 11.45 og 12.15 blev der fra en personbil, som holdt parkeret i Menys parkeringskælder på Lyngby Hovedgade, stjålet en mappe indeholdende pas og en tablet. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udsendelse endnu ikke fastslået.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 16.16 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Isterødvejen, idet to personbiler var kørt sammen.

En personbil ført af en 38-årig kvinde fra Vejby holdt mod vest på Isterødvejen og foretog en U-vending, og under denne manøvre blev bilen påkørt af en personbil ført af en 35-årig kvinde fra Kgs. Lyngby, der kom kørende i østgående retning.

Færdselsuheldet medførte betydelig materiel skade, ligesom sporet mod Hørsholm var lukket i et stykke tid, imens der blev ryddet op på stedet.

Begge førere blev kørt til kontrol på hospitalet, men den umiddelbare vurdering på stedet var, at der ikke var sket alvorlig personskade.

Den 38-årige kvinde blev sigtet for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

Kørsel uden førerret, Helsinge

Klokken 16.48 blev en 27-årig mandlig bilist fra Græsted standset og kontrolleret på Valbyvej. Her viste det sig, at han ikke besad den fornødne førerret, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Farum

Klokken 17.03 var en patrulje forbi Paltholmterrasserne, og på en bænk sad en gruppe unge mænd, og i nærheden af dem lugtede der af hash. De blev derfor visiterede, og på den ene, en 19-årig mand fra Værløse, blev der fundet en mindre mængde hash.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Espergærde

Klokken 20.03 blev en 25-årig mand fra Espergærde truffet ud for Espergærde Boldklub på Gymnasievej. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

Kort derefter blev en 17-årig mand fra Espergærde samme sted. Også på hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette. Grundet mandens unge alder blev de relevante voksne og de relevante myndigheder ligeledes informeret om fundet.

En 22-årig mand fra Kgs. Lyngby, der ligeledes befandt sig på stedet, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han ytrede ukvemsord mod patruljen.

Kørsel i frakendelsestid, Kgs. Lyngby

Klokken 21.00 blev en 21-årig mandlig bilist fra Rungsted Kyst standset og kontrolleret på Klampenborgvej. Her viste det sig, at manden var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Kørsel i påvirket tilstand, Allerød

Torsdag klokken 00.08 blev en 19-årig mandlig bilist fra Bagsværd standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejens forlængelse nær Kollerødvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Kørsel i påvirket tilstand, Græsted

Torsdag klokken 03.10 blev en 35-årig mandlig bilist fra Græsted standset og kontrolleret på Esrum Hovedgade i krydset ved Klostergade. Her fik han narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Han blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, men til gengæld havde han ikke sit kørekort på sig eller sele på, og han blev derfor også sigtet for disse forhold.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. februar 2024

Tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

23. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. - 23. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21. - 22. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi