Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

5. maj 2020 10:41

Uddrag af døgnrapport 04. - 05. maj 2020

Flere tilfælde af hærværk, tyverier, narkobesiddelse og tricktyve. Her er et uddrag af hændelserne det seneste døgn for Nordsjællands Politi

Bygninger malet med graffiti

Hundested: Flere bygninger tilhørende virksomheden Nopalax på Strandvejen har i perioden fra fredag eftermiddag klokken 15.00 til mandag morgen klokken 08.30 været udsat for hærværk, idet en eller flere ukendte gerningsmænd har malet graffiti på bygningerne. Også Halsnæs Bryghus’ bygninger har været udsat for hærværk. Her er der mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 16.00 malet graffiti på murværk, døre og vinduer.

Elværktøj stjålet fra skur

Hillerød: Fra et skur på byggepladsen ved Marie Mørks Skole er der mellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 06.00 stjålet noget el-værktøj. Tyven har skaffet sig adgang til skuret ved at klippe to hængelåse over.

 

Kabler stjålet fra indkørsel

Frederikssund: Mellem 100 og 120 kg skrotkabler er i timerne fra klokken 10.00 til klokken 12.00 lørdag formiddag blevet stjålet fra en indkørsel på Elsenbakken. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.51.

 

Kørte uden kørekort

Hillerød: Mandag formiddag klokken 10.24 kom en 53-årig mand fra Hillerød kørende ad Fredskovhellet. Her mødte han en patrulje, som kunne konstatere, at manden ikke havde noget kørekort og sigtede ham for kørsel uden førerret.

 

Hund fandt hash

Frederikssund: En af politiets narkohunde opsnusede mandag eftermiddag omkring klokken 14.00 en del salgsposer med hash samt nogle salgsposer med kokain i området bag biblioteket i Jernbanegade. En 16-årig ung mand fra Jægerspris blev truffet på stedet og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

Gavle og skure udsat for hærværk

Snekkersten: Flere gavle og skure på Klyveren er lørdag aften mellem klokken 18.00 og midnat blevet udsat for hærværk, da en eller flere ukendte gerningsmænd har malet graffiti på bygningerne. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.22.

Tricktyve ville spritte hjem af

Hellerup: To kvindelige tricktyve var mandag eftermiddag klokken 14.50 på spil i en lejlighed på Lille Strandvej. Her fortalte de beboeren, en 82-årig mand, at de kom fra kommunen og skulle spritte hans hjem af. Da kvinderne var inde i lejligheden, sagde de, at de også skulle spraye eventuelle kontanter, som manden havde. Han fortalte dem derfor, hvor hans penge var, hvorefter de stjal dem og forsvandt fra stedet. De to tricktyve beskrives som A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, dansktalende. Hun havde tørklæde på hovedet, hvid maske for munden og en hvid kittel på. Hun medbragte en desinficerende sprayflaske. B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 170-180 cm høj, dansktalende. Hun var iført tørklæde på hovedet, hvid maske for munden og hvid kittel.

Fuphåndværkere på spil

Espergærde: Fredag ved middagstid blev en 59-årig kvinde kontaktet af to personer fra Skotland, som tilbød at rensning og opretning af fliserne i hendes indkørsel. Kvinden skrev under på en kontrakt, og mændene begyndte herefter arbejdet. Efter et par timer forlod de dog stedet under påskud af, at de skulle have en ny kontrakt på anlæg af en ny indkørsel til et væsentligt højere beløb. Det var kvinden dog ikke interesseret i. Hændelsen blev anmeldt til politiet mandag eftermiddag klokken 15.36. Det fremgår ikke af anmeldelsen, om det lykkedes mændene at få kvinden til at betale.

Butikstyv i Føtex

Helsingør: En 31-årig mand fra Helsingør stjal mandag eftermiddag klokken 15.50 seks øl fra Føtex i Helsingør Bycenter.

Ryk direkte i fængsel

Frederiksværk: En 29-årig mand fra Græsted måtte mandag eftermiddag klokken 16.25 rykke direkte i fængsel, efter en patrulje traf ham og to andre, da de forsøgte at begå hærværk i Auderødlejren. Den 29-årige var eftersøgt til afsoning og blev taget med af politiet, mens de to andre blev bortvist fra stedet.

Havde hash i bilen

Helsingør: En 35-årig mand fra Hørsholm blev mandag aften klokken 17.33 fundet i besiddelse af flere hashklumper, da han blev truffet i en bil ved svømmehallen på Borgm. P. Christ. Vej.

Muligt kriminelt forhold i solcenter

Helsingør: Nordsjællands Politi fik mandag eftermiddag klokken 17.47 en anmeldelse om, at der muligvis var sket noget kriminelt i et solcenter i Stengade. Politiet var derfor i og omkring solcenteret for at finde og sikre eventuelle spor og mulig videoovervågning til brug for den videre efterforskning. Sagen skal nu undersøges nærmere.

Mistænkelig mand i bil

Vedbæk: En mand vakte mandag eftermiddag mellem klokken 13.00 og 14.00 mistanke, da han langsomt kørte ad Immortellevej og på et tidspunkt standsede og tog billeder af et hus. Politiet blev mandag aften klokken 18.22 orienteret om den mistænkelige mand, der beskrives som dansk af udseende, 40-45 år, 180 cmhøj og kraftig af bygning. Han er hvid i huden med brunt, kort hår og mørkt fuldskæg, var iført mørk jakke/trøje og medbragte et kamera. Han kørte i en sort eller mørkegrå Peugeot.

Blev låst inde på toilet

Espergærde: Mandag aften klokken 19.21 ringede en 16-årig ung kvinde fra Espergærde til politiet og fortalte, at hun var låst inde på et toilet i Espergærde centret. En patrulje kørte til stedet, hvor også en centervagt var kommet til, og det lykkedes at få døren op, så den unge kvinde kunne komme ud.

Parasol og fod stjålet

Helsingør: En parasol og en parasolfod blev mandag aften klokken 18.20 stjålet fra Kirkens Korshær på Stubbedamsvej. Et vidne så to unge, begge iført styrthjelme på en sort knallert med en lille anlænger.

Havde hash og kokain på sig

Gilleleje: En 24-årige mand fra Gilleleje blev mandag aften klokken 20.53 fundet i besiddelse af hash og kokain. Manden blev truffet af en patrulje på Rostgårdsvej og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Unge skabte uro

Hillerød: En større gruppe unge skabte mandag aften uro ved Brohuset på Østervang, hvor de var samlet og var begyndt at lave hærværk. Politiet blev kontaktet klokken 22.18 og havde kort efter en patrulje på stedet, hvor synet af patruljevognen fik de unge til at stikke af.

Cigarettyv blev bortvist

Hillerød: En 60-årig kvinde fra Hillerød blev mandag aften kort efter klokken 23 bortvist fra Circle K på Københavnsvej. Kvinden havde taget en pakke cigaretter, som hun ikke ville betale for. Med patruljens mellemkomst lykkedes det dog at få hende til at betale, hvorefter hun blev bortvist.

Kørte uden kørekort

Hellerup: En 19-årig mandlig motorcyklist fra København blev lokken 00.39 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget motorcykelkørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

To anholdt for tyveri

Hillerød: To 27-årige mænd fra Rødovre blev klokken 03.55 natten til tirsdag anholdt og sigtet for tyveri. De to blev opdaget, da en forbipasserende patruljevogn på Vølundsvej synes, at mændenes bil virkede mistænkelig. Ved en søgning i området blev der fundet udstyr og værktøj til indbrud samt en løvblæser.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 04. - 05. maj 2020

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

14. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13 .- 14. juni 2024

Kørte uden kørekort, tyveri og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

13. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 1213 juni 2024

Narkokørsel, tyveri og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

12. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. - 12 .juni 2024

Tyveri, høj musik og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.