Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

13. november 2019 10:38

Uddrag af døgnrapporten 12.-13. november 2019

Færdselsulykke, flere tyverier fra tasker, tricktyveri og vold. Her er uddrag af døgnets hændelser fra Nordsjælland

Indbrud i supermarked, Birkerød

Klokken 07.50 blev det anmeldt fra Netto ved Teglporten, at en dør til butikkens lager var blevet knust, og at en eller flere ukendte gerningspersoner havde stjålet en anselig mængde cigaretter fra lageret.

Vold, Birkerød

Klokken 10.14 anmeldte en hundelufter, at hun havde været ude og gå en tur på Sjælsøstien nær Grøndalsvænge og Soldraget, da hun var blevet mødt af en mand, der var sur over, at hendes hund var løs, hvorefter hun havde taget sin hund i snor. Dette fik dog ifølge anmelderen ikke manden til at stoppe sin fremturen, og efter en verbal overfusning, tildelte han kvinden et slag på kinden med flad hånd.

På baggrund af oplysninger fra kvinden samt vidner kunne en mulig mistænkt udfindes via en hurtig efterforskning, og en 61-årig mand fra Birkerød blev nogle timer senere sigtet for vold og afhørt i sagen.

Tyveri fra taske, Fredensborg

Klokken 10.46 anmeldte en 80-årig kvinde fra Fredensborg, at hun mandag omkring middag fra sin taske havde fået stjålet sin pung inklusive indhold, imens hun befandt sig i SuperBrugsen.

Tyveri fra taske, Lyngby

Klokken 12.17 anmeldte en 35-årig kvinde fra Lyngby, at hun imellem klokken 11.00 og 11.50 havde fået stjålet sin Marc Jacobs-pung fra sin taske, som hun havde haft hængende over sin skulder, da hun befandt sig på Jernbanepladsen.

Færdselsulykke, Hillerød

Klokken 15.54 blev der anmeldt en færdselsulykke på Isterødvejen cirka 500 meter nord for tilkørslen til Overdrevsvejen. Her kørte en 55-årig mandlig bilist fra Frederikssund i sydøstlig retning, mens en 19-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk kørte i nordvestlig retning, og bag hende kørte en 45-årig mandlig bilist fra Hillerød ligeledes i nordvestlig retning.

Ifølge vidneberetninger drejede den 55-årige af uvisse årsager over i den modsatte kørebane, hvor han i første omgang påkørte siden af den 19-åriges bil, inden han kørte frontalt sammen med bilen ført af den 45-årige, der afgik ved døden i forbindelse med færdselsulykken.

Den 55-årige blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen, ligesom en 49-årig kvindelig bilist fra Helsinge, der befandt sig i et køretøj bag den 45-årige, og som havde påkørt den 45-åriges bil bagfra, ligeledes blev kørt til kontrol.

Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver på flere af parterne, og der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogen i sagen, men dette kan ændre sig i forbindelse med den videre sagsbehandling.

Tyveri fra taske, Hornbæk

Klokken 16.23 anmeldte en 88-årig kvinde fra Dronningmølle, at hun imellem klokken 14.15 og 14.28 fra sin taske havde fået stjålet sin pung inklusive indhold, imens hun befandt sig i SuperBrugsen. Der var efterfølgende blevet hævet 6.000 kroner fra et af kvindens kreditkort, inden dette blev spærret.

Tricktyveri, Hørsholm

Klokken 16.35 anmeldte en 94-årig kvinde boende på Kammerrådensvej, at en mandsperson omkring klokken 15.00 havde ringet på hendes dørtelefon på og fortalt, at han skulle besøge en kvinde boende på en anden etage i ejendommen. Den 94-årige lukkede manden ind, og da den 94-årige åbnede sin egen hoveddør for at se, om manden var kommet ind i bygningen, trådte han ind i den 94-åriges lejlighed, hvorefter han med distraktion fik stjålet en guldring og en guldkæde fra den 94-årige.

Brand i bil, Esbønderup

Klokken 17.14 anmeldte en 72-årig mand fra Græsted, at der var gået ild i hans bil under kørslen. Politi og brandvæsen blev sendt til bilen på Østvej, hvor brandvæsnet fik branden under kontrol. Det tyder på, at branden begyndte som følge af en fejl på bilen.

Indbrud, Virum

Klokken 17.15 gik alarmen i en villa på Hummeltoften, og det kunne efterfølgende konstateres, at der havde været indbrud på adressen. En beboer fra nabolaget så omkring klokken 17.20 to mænd forlade området hastigt til fods, og de to kan være interessante for sagen. 

De to beskrives som: 
A: Mand, 25-30 år, 175-185 cm., kort sort hår, grå rygsæk, grå eller blå bukser og jakke. 
B: Mand, 30-35 år, 175-185 cm., iført grå rygsæk og grå eller blå bukser og jakke.

Der blev umiddelbart ikke stjålet noget ved indbruddet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 21.41 rettede en patrulje henvendelse til tre mænd i en bil på grusparkeringspladsen ved rundkørslen ved Bragesvej, da der muligvis blev røget hash i bilen. Henvendelsen mundede ud i, at der blev fundet en mindre mængde hash i bilen, og en 22-årig mand fra Espergærde blev sigtet for forholdet.

Indbrud i kiosk, Hillerød

Klokken 02.37 blev der anmeldt indbrud Shell 7/11 på Københavnsvej, og en patrulje blev sendt til stedet. Ved ankomst kort efter kunne det konstateres, at bagdøren var brudt op, men der var ingen gerningspersoner på stedet. Der var ved udarbejdelsen af denne tekst endnu ikke noget overblik over, om gerningspersonerne havde nået at stjæle noget.

 

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds den 12.-13. november 2019


Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

25. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. april 2024

Spirituskørsel, hærværk og mindre brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

24. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. april 2024

Drabsforsøg, tyverier og salg af euforiserende stoffer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

23. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. april 2024

Mand anholdt for tyveri fra byggeplads. Voldsom brand i ejendom og trusler mod borgere og politiet. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.