Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

14. februar 2019 10:42

Uddrag af døgnrapport 13.-14. februar 2019

Forsøg på vold, kørsel i påvirket tilstand, butikstyverier samt Armani-sælger på spil igen. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Kørsel i påvirket tilstand, Skævinge

Klokken 12.00 blev en 35-årig mandlig bilist fra Valby standset og kontrolleret på Amtsvejen. Her blev narkometeret taget i brug, og det slog ud på cannabis, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere.

Armani-sælger på spil igen, Nærum og Virum

Klokken 12.45 anmeldte en 60-årig mand fra Helsingør, at han en halv time forinden var blevet antastet af en mand på Nærumvænge Torv, der forsøgte at sælge ham billigt mærkevaretøj. Tøjsælgeren fortalte, at han var på vej til lufthavnen, og at han havde nogle kollektionsprøver, som han ikke kunne have med i flyet tilbage til Italien, hvorfor anmelderen kunne få det til en god pris. Den 60-årige afslog dog tilbuddet.

Samme type anmeldelse indløb klokken 13.55, da en 78-årig mand fra Vedbæk fik den samme historie og det samme tilbud på Virum Torv. Også han afslog tilbuddet.

Sælgeren beskrives som:
Mand, sydeuropæisk af udseende, 30-40 år, almindelig af bygning, brun i huden, sort mellemlangt hår. Tatoveringer på den ene hånd. Fortalte på engelsk, at han var fra Italien. Medbragte tøj og tasker. Kørte i en Opel Mokka på danske nummerplader.

Forsøg på vold, Frederikssund

Klokken 12.42 kørte en bil uden nummerplader hasarderet på en gangsti mellem Strandvej og Thorfinsvej. En politibetjent, der i sin fritid befandt sig i nærheden og var i civil påklædning, påtalte forholdet, hvilket fik føreren af bilen til at stige ud af køretøjet og true ham med et jernrør, hvorefter bilisten og hans medpassager kørte hastigt fra stedet. En patrulje blev sendt til området, og efter en kort efterforskning blev den formodede fører, en 19-årig mand fra lokalområdet, udfundet. Han blev i den forbindelse anholdt, sigtet for forsøg på vold, kørsel uden førerret samt manglende registrering af køretøj. Den 19-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 13.00 i Retten i Hillerød.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 13.46 blev det anmeldt fra Føtex, at de stod med en butikstyv, der havde stjålet tre flasker spiritus. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 19-årig udenlandsk kvinde blev sigtet for forholdet.

 

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 14.15 blev det anmeldt fra Føtex, at en butiksdetektiv stod med en butikstyv, der havde stjålet tre pakker kæmperejer. En patrulje blev sendt til stedet og sigtede en 15-årig ung mand for forholdet.

 

Mistænkeligt forhold, Allerød

Klokken 16.15 anmeldte en 36-årig mand fra Allerød, at han tirsdag klokken 15.00 havde set to mistænkelige unge mænd komme trækkende med en cykel på en sidevej til Tokkekøbvej. De to mænd bar på flere poser og reagerede ikke, da anmelderen hilste på dem.

Manden beskrev de to mænd således:

 

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: lød arabisk, Talte: Fremmedsprog.

 

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: talte arabisk.

 

Tyveri fra taske, Kgs. Lyngby

På Jernbanepladsen var en 58-årig lokal mand klokken 16.30 udsat for tyveri fra sin taske. Den 58-årige havde netop tanket sit rejsekort op og lagt sit dankort tilbage i pungen og ned i sin rygsæk, da et vidne kunne fortælle ham, at en mand derefter havde stjålet pungen fra tasken. Den 58-årige mand og vidnet fik stoppet gerningsmanden, som afleverede pungen tilbage og forsvandt fra stedet. Efterfølgende opdagede den 58-årige mand, at hans dankort manglede i pungen.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 180 cm., almindelig af bygning, hvid i huden og med lyst hår. Iført lys vamset hættetrøje.

Manden var muligvis i ledtog med en kvinde, der beskrives som: østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 180 cm., spinkel af bygning, hvid i huden og med langt sortfarvet hår. Iført mørk lang, glat dynejakke og talte engelsk med accent.

 

Mistænkeligt forhold, Birkerød

Klokken 17.14 så en 72-årig mand fra området en mand stige ud af en bil med en tung sort affaldssæk, som han bar fra Furesøhave ned mod Furesøen. Herefter kom manden tomhændet tilbage, hvilket den 73-årige fandt noget mistænkeligt. Han forsøgte selv at lede efter sækken, men fandt den ikke. En hundepatrulje blev sendt til området og udfandt sækken, som viste sig at indeholde krabberuser. 

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Lundtofte skete der et færdselsuheld klokken 17.50, hvor flere parter var involveret. Part 1, en 60-årig mand fra Nærum, påkørte i forbindelse med et vognbaneskift part 2, en 47-årig kvinde fra Rungsted Kyst, som derefter påkørte autoværnet. Ved sammenstødet miste part 1 herredømmet og skred over i en anden vognbane, hvorved han blev ramt af part 3, en 48-årig mand fra Frederiksberg.

Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet, men motorvejen blev lukket for en stund, mens oprydningsarbejdet pågik. 

Færdselsuheld, Ølstykke

På Dronning Dagmars Vej skete der klokken 19.33 et færdselsuheld, da part 2, en 40-årig mand fra København, kom kørende ud fra Føtex, hvorved part 1, en 45-årig mand fra Smørum, påkørte part 2’s førerdør. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Det er muligt, at part 1 fik et ildebefindende inden færdselsuheldet. Det skal nu undersøges nærmere, om dette var tilfældet.

 

Mistænkeligt forhold, Helsingør

En 28-årig mand fra området anmeldte klokken 19.46, at han netop havde set en mand sidde i en ældre hvid varebil på Belvederevej, hvor det virkede, som om han kiggede på bilerne i området. På den hvide varebil manglede den forreste nummerplade, mens den bagerste var for beskidt til at aflæse. Manden fra bilen havde kort været ude af varebilen, men da han så den 28-årige mand, løb han tilbage til sin bil igen. En patrulje kørte til stedet, men manden og den hvide varebil var i mellemtiden forsvundet.

Tricktyveri, Ølstykke

Klokken 20.06 indløb der anmeldelse om, at der klokken 19.37 var sket et tricktyveri i Fakta på Ørnebjergvej. Her kom en mand, A, ind og tog en pose chips og henvendte sig til ekspedienten for hjælp til at købe strømpebukser. Ekspedienten fulgte derfor med A, som dog valgte ikke at købe strømpebukser og ej heller posen med chips, der blev lagt tilbage på hylden. Herefter forlod han butikken. Da ekspedienten gik mod kassen, opdagede hun, at en kasse med cigaretter, som havde stået bag kassen, var forsvundet. 

På videoovervågning kunne det efterfølgende konstateres, at en person, B, stod afventende i døren, mens ekspedienten gik med A. Da A forlod kassen, gik han hen og satte foden i lågen, inden den smækkede, hvorefter han gik ind og tog kassen med cigaretter og forlod stedet.

De to mænd beskrives som: 

A: mand, dansk af udseende, ca. 35 år, ca. 190 cm., almindelig af bygning, hvid i huden og med kort hår og rødt fuldskæg. Iført sort kasket, mørkeblå kort jakke og blå bukser. Medbragte tilbudsavis.

B: mand, 20-30 år, almindelig af bygning og hvid i huden. Iført grå kasket med mørk skygge, sort jakke, blå jeans og blå Nike-sko.

Uro, Hillerød

Klokken 22.04 indløb der anmeldelse om, at cirka ti unge stod og råbte af hinanden på Markedspladsen, og at nogle af dem havde været oppe at slås. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at nogle unge mennesker formentligt havde skubbet lidt til hinanden, men det var ikke muligt at fastslå hændelsesforløbet. De unge antrufne blev herefter alle bortvist fra stedet.

Narkokørsel, Hørsholm

En 18-årig mand fra Kokkedal blev klokken 23.00 standset på Usserød Kongevej. Her viste et narkometer, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Narkokørsel, Helsingør

En patrulje standsede klokken 23.45 en 19-årig mandlig bilist fra området på Nordvej og bad ham benytte et narkometer. Det viste, at han havde kørt bil, mens han var påvirket af euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for. 

Brand, Helsingør

Klokken 06.22 blev en brand på Sct. Anna Gade anmeldt. Flere patruljer og brandvæsenet kørte til stedet, hvor beboerne i ejendommen alle var kommet ud og var i god behold. Branden er formentligt opstået i et fritliggende hus i baggården. 

 

Indbrud anmeldt den 13. - 14. februar 2019 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 25.-26. april 2024

Røver anholdt efter otte minutter. Tyveri, brande og narkokørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

25. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. april 2024

Spirituskørsel, hærværk og mindre brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

24. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. april 2024

Drabsforsøg, tyverier og salg af euforiserende stoffer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi