Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

23. marts 2020 11:20

Døgnrapport fra Østjyllands Politi mandag den 23. marts 2020

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør

**

Mænd stjal håndsprit og truede med at stikke med kniv

Vagterne på Aarhus Universitetshospital modtog søndag kl. ca. 22.09 en indbrudsalarm fra afdeling B101. Én af vagterne cyklede derfor til afdelingen.

Da vagten nåede frem til døren ind til gangen, hvor alarmen var gået, så han en mand krydse gangen. Han ringede herefter til de øvrige vagter på stedet, da de ikke vidste, hvor mange gerningsmænd der var. Da de gik ind til gerningsstedet, så de en mand løbe fra stedet med flere poser, og én af vagterne satte derfor i løb efter ham.

Gerningsmanden råbte til vagten, at han ikke skulle komme nærmere, og at han ville stikke ham med en kniv, hvis han gjorde det. Gerningsmanden havde i flugten smidt poserne fra sig, der viste sig at indeholde 27 flasker håndsprit og to bærbare computere.

Manden beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 18-30 år
  • 180-185 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Brun hudfarve
  • Iført træningsbukser, sort dunjakke med skrå syninger og en hætte, der var trukket op
  • Han kørte fra stedet i en mindre mørk personbil

Østjyllands Politi hører gerne fra alle, der kan have set noget, på tlf. 114.

**

Mand modsatte sig anholdelse på stjålet knallert

En civilklædt betjent standsede søndag kl. 14.45 en 42-årig fører af en knallert på Silkeborgvej i Åbyhøj, da knallerten var meldt stjålet. Betjenten gjorde sig tydeligt til kende som politi over for knallertføreren både i forbindelse med og efter standsningen.

Vidner på stedet fortalte, at den 42-årige derefter var løbet fra stedet, hvorfor betjenten løb efter ham og anholdt ham. Den 42-årige blev anholdt og sigtet for brugstyveri af knallert samt for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Den 42-årige blev desuden testet positiv for narko og blev derfor også sigtet for narkokørsel samt for kørsel i frakendelsestiden.


**

Stjal dankort fra baglokale

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte søndag kl. 23.10 til Rema1000 på Nørre Allé i Aarhus, hvor en 30-årig mand var blevet tilbageholdt efter at have stjålet et dankort.

En kasseekspedient havde set, at den 30-årige befandt sig i personalets baglokale. Ekspedienten fortalte ham, at han ikke måtte være der, og den 30-årige var derefter løbet fra stedet. Hun fandt efterfølgende ud af, at hendes dankort, som havde været i en jakkelomme i baglokalet, var væk.

Manden blev efterfølgende pågrebet og tilbageholdt i butikken, hvor han blev anholdt og sigtet for tyveri.

**

Brand i bil i parkeringskælder

Søndag kl. ca. 23.11 udbrød der brand i en bil i en parkeringskælder på Steen Billes Torv i Aarhus Nord. Branden udviklede en del røg i kælderen. Da patruljen ankom til stedet, var Brandvæsenet i gang med slukning. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden er opstået ved selvantændelse under bilens motorhjelm. Der var umiddelbart ikke andre biler der blev skadet ved branden.

**

Stjal to sække med pant fra baggård

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 19.53 anmeldelse om, at en mand havde stjålet to sække med pant fra et supermarked i Jægergårdsgade i Aarhus.

Anmelderen havde fra sin altan set en 39-årig mand, der klatrede over et mur til en baggård og kom ud med to poser, og anmelderen var derfor fulgt efter og havde tilkaldt politiet. Den 39-årige blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

**

Færdsel

Søndag kl. 12.37 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/ Fuglsangsvej i Hammel, da en 29-årig mandlig motorcyklist ramte en 57-årig mandlig cyklist. Uheldet skete angiveligt, da cyklen kørte ud foran motorcyklen på vejbanen uden at orientere sig først. Ingen kom umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

Søndag kl. 21.07 skete der et færdselsuheld på Nørre Allé i Aarhus, da en gul bybus ført af en 58-årig kvinde påkørte en 50-årig kvindelig fodgænger i et fodgængerfelt. Den 50-årige kvinde kom ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

En 25-årig mandlig bilist blev mandag kl. 00.03 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

En 20-årig mandlig bilist blev mandag kl. 00.35 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Strandbyvej i Risskov begået mellem torsdag den 19/3 kl. 12.00 og søndag den 22/3 kl. 12.00
På Elverdalsvej i Højbjerg begået søndag den 22/3 mellem kl. 13.00 og kl. 14.15
På Tålforvej i Egå begået mellem fredag den 20/3 kl. 12.00 og søndag den 22/3 kl. 16.00
På Katrinebjergvej i Aarhus Nord begået søndag den 15/3 mellem kl. 16.00 og kl. 17.40
På Knudrisgade i Aarhus C begået søndag den 22/3 kl. 22.33

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

29. juni 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 29. juni 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

28. juni 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 28. juni 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

27. juni 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. juni 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Forslag