Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

31. maj 2019 14:54

10 og 8 års fængsel til narkobagmænd fra Aarhus

Tre mænd fik fredag dom i retten i en sag, hvor Østjyllands Politi beslaglagde 10 kilo amfetamin, som blev fundet i en lejlighed midt i Aarhus sidste år.

Retten i Aarhus logo indgang

Foto: Østjyllands Politi

En 47-årig mand, der blev vurderet til at være hovedbagmanden i narkosagen blev idømt 10 års fængsel, mens en 51-årig mand, som han arbejdede tæt sammen med blev idømt otte års fængsel. En tredje mand på  46 år, der spillede en mindre rolle i narkohandlerne, fik halvandet års fængsel. 

Den 47-årige og 51-årige mand blev begge dømt for at have villet sælge amfetamin for flere hundredetusinde kroner til et netværk af aftagere i hele Østjylland.  Derudover blev den 47-årige dømt for i flere tilfælde at have udsat sin ekskæreste for vold og trusler og for flere gange at have overtrådt det tilhold, han havde imod hende. 

”Teleoplysninger, ransagninger og afhøringer i politiets grundige efterforskning har været med til at føre til domfældelsen. Jeg er tilfreds med dommen, som afspejler, at det er betydelige mængder af hård narkotika, som mændene har handlet med,” siger Dorthe Lysgaard, specialanklager. 

Den 51-årige og den 46-årige mand modtog dommen. Den 47-årige udbad sig betænkningstid i forhold til at anke.  

 

Pressekontakt

Specialanklager Dorthe Lysgaard, tlf. 2269 1114
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.