Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. juli 2020

Idømt fængsel for flere overgreb på pige

En 38-årig mand fra Randers-området er fredag ved Retten i Randers blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel for at have begået seksuelle overgreb på en 10-årig pige.

Retten i Randers udefra forfra

Foto: Østjyllands Politi

Den 38-årige mand blev anholdt i maj sidste år, efter Østjyllands Politi havde fået en anmeldelse om, at han skulle have forgrebet sig på en dengang 10-årig pige på en adresse i Norddjurs, hvor pigen bor sammen med sin mor.

 

Manden havde indledt et forhold med pigens mor og havde i perioder opholdt sig på adressen på trods af, at han i januar 2016, i forbindelse med en anden dom, fik forbud mod at tage ophold i hjem, hvor der opholder sig børn under 18 år. 

I retten blev den 38-årige dømt for andet seksuelt forhold end samleje og for blufærdighedskrænkelse ved i april/maj 2019 at have forgrebet sig på den 10-årige pige flere gange på forskellig vis. 

Krænkede anden pige på nettet

Ud over overgrebene på pigen sidste år blev den 38-årige også dømt for blufærdighedskrænkelse ved i december 2018 at have kontaktet en dengang 15-årig pige online og tilbudt hende seksuelle ydelser og sendt flere billeder til hende af seksuel karakter. 

”Jeg er tilfreds med, at retten fandt tiltalte skyldig i at have begået overgrebene på den 10-årige pige. Jeg vil nu læse rettens begrundelse for, at han ikke blev idømt forvaring og derefter drøfte spørgsmålet om anke med Statsadvokaten, ” siger anklager i sagen Cathrine Brunsgaard.

Den 38-årige mand blev i retten dømt for nogle yderligere forhold vedrørende butikstyveri og trusler mod flere fængselsbetjente i arresten. 

Manden nægtede at have begået overgrebene og ankede dommen. 

Pressekontakt 

Anklager Cathrine Brunsgaard, tlf. 4137 0936
 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

22. september 2020

Østjyllands Politi

Dømt for at sælge kokain i Aarhus

En 30-årig mand er ved retten blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for sammen med flere andre gerningsmænd at have solgt kokain til en række personer i Aarhus.

21. september 2020

Østjyllands Politi

Vidner søges til skudepisode i Åbyhøj

En skudepisode natten til lørdag i Åbyhøj efterforskes lige nu af Østjyllands Politi. Politiet vurderer nu, at der er en reel konflikt mellem to bander i Aarhus.

17. september 2020

Østjyllands Politi

Kvinde fundet dræbt i Randers - to personer anholdt

En 44-årig kvinde blev torsdag middag fundet dræbt i sin lejlighed på Nørrebrogade i Randers NØ. To personer er foreløbigt anholdt i sagen.

Afvis cookies