Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

18. juni 2019

Kemikaliebrand på skib ved Aarhus Havn

Østjyllands Politi modtog mandag kl. 2240 en anmeldelse om brand i to tønder med kemikalieprodukter på et skib en sømil øst for Aarhus Havn.

Ilden er formentligt opstået som følge af en kemisk reaktion, og blev forgæves søgt slukket ved skibets besætning.

 

Beredskabsstyrelsens særlige beredskab til brand ombord på skib til søs, der varetages af Østjyllands Brandvæsen, blev tilkaldt og foretog brandbekæmpelse.

 

Branden kom efterfølgende under kontrol, og der blev lavet en kontrolleret uddampning/nedbrænding af materialet. Der var ikke fare for besætning eller personer på land.

 

Østjyllands Brandvæsen og miljøvagten vil senere i dag tage stilling til det videre forløb i forhold til brand og miljøindsatsen.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

12. november 2019

Østjyllands Politi

Fem mænd anholdt – sigtet for talrige indbrud i virksomheder

Særlig Efterforskning Vest gennemførte tirsdag middag en koordineret politiaktion, hvor fem mænd blev anholdt og flere adresser i Aarhus og Trige blev ransaget.

11. november 2019

Østjyllands Politi

To mænd får 19 års fængsel i stor narkosmuglersag

To hollandske mænd på 70 og 65 år blev mandag idømt hhv. ti og ni års fængsel for at have været med til at smugle store mængder hash og amfetamin til Danmark. Begge er desuden udvist for bestandigt.

11. november 2019

Østjyllands Politi

21-årig mand idømt seks års fængsel for flere voldtægter

En 21-årig mand fra Djursland er ved nævningeting ved Retten i Randers blevet idømt seks års ubetinget fængsel for at have voldtaget tre teenagepiger og for at have tvunget en fjerde teenagepige til andet seksuelt forhold end samleje.

Afvis cookies