Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

1. oktober 2021 09:34

32-årig sigtes for at blufærdighedskrænke piger

Østjyllands Politi anholdt torsdag aften en 32-årig mand fra Randers, som sigtes for i tre tilfælde at have blufærdighedskrænket børn. Han fremstilles fredag kl. 11.00 i grundlovsforhør i Retten i Randers.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Tirsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at en 9-årig pige var blevet udsat for en blotter, da hun gik på et stisystem ved Mispelvej i Randers NV. 

Pigen skyndte sig at cykle videre, hvorefter hun kontaktede sine forældre, der ringede til politiet, som sendte en patrulje til området. Det lykkedes dog ikke at finde gerningsmanden. 

Torsdag morgen kontaktede faren til en 11-årig pige Østjyllands Politi og fortalte, at hans datter to gange havde set en mand stå og onanere i en lejlighed i Randers C, mens han kiggede på hende gennem en vindue. 

Første gang var inden sommerferien hvor hun og en veninde var på vej hjem fra skole. Den episode blev i første omgang ikke anmeldt. Onsdag morgen stod manden ifølge datteren igen i vinduet og onanerede, mens han kiggede på hende, og den 11-åriges far ringede derfor til politiet. 

 

Højt prioriteret sag

Ud fra pigens forklaring fandt Østjyllands Politi frem til lejligheden i Randers, hvor den 32-årige bor. På baggrund af den 9-åriges pige signalement af blotteren på stisystemet er den 32-årige også sigtet for dét forhold. 

”Det kan være en voldsom oplevelse for et barn at blive udsat for blufærdighedskrænkelse, og det er jo enormt utrygt for både børn og forældre, når den slags sker i det område, man færdes i. Derfor har vi også prioriteret denne sag meget højt, og jeg er tilfreds med, at vi så hurtigt har fået fat i den formodede gerningsmand, ” siger politiinspektør Brian Olsen. 

Den 32-årige har tidligere domme for blufærdighedskrænkelse og besiddelse og børneporno, og han fremstilles i grundlovsforhør fredag kl. 11.00 med henblik på varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre i retten, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. januar 2022

Østjyllands Politi

26-årig dømt for voldtægt i lejlighed

En 26-årig mand blev torsdag i Retten i Aarhus idømt et år og to måneders ubetinget fængsel for at have voldtaget en 22-årig kvinde i hendes lejlighed i Aarhus.

20. januar 2022

Østjyllands Politi

49-årig tilstod rolle som narkokurer – idømt 7 års fængsel

NSK: En 49-årig hollandsk statsborger blev onsdag i Retten i Aarhus dømt for have været narkokurer og have overleveret adskillige kilo heroin, kokain, amfetamin og ecstasypiller til aftagere i Danmark og Sverige.

18. januar 2022

Østjyllands Politi

Drabssag fra Rådhusparken: To mænd løsladt

Østjyllands Politi har valgt at løslade de to mænd, der har siddet varetægtsfængslet for drabet på en 34-årig mand, der den 9. december blev fundet død i Rådhusparken. De er dog fortsat sigtet.