Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

11. oktober 2022 13:54

Opdatering på branden i Studstrup

Røgen fra branden på Studstrupværket blæser tirsdag ud over vandet, og det ser ifølge prognoserne ud til at fortsætte frem til onsdag sidst på eftermiddagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Onsdag eftermiddag og aften er der risiko for kraftig røg ind over områderne omkring Studstrup, Havhusene og Gl. Løgten Strand, og sundhedsmyndighederne anbefaler derfor, at borgere med hjertekar- og lungeproblemer finder et andet sted at opholde sig, indtil røgen er drevet væk. 

Myndighederne opdaterer løbende anbefalingerne på politi.dk, Østjyllands Politis Twitter-profil og aarhus.dk og syddjurs.dk  
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.