Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. juni 2022 11:04

Politiet søger vidner i sag om seksuelt overgreb efter NorthSide Festival

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med et seksuelt overgreb, der fandt sted lørdag aften på Brabrandstien, da en kvinde var på vej hjem fra NorthSide Festival.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Lørdag aften kl. ca. 22.30 forlod en 44-årig kvinde festivalpladsen ved Eskelunden i Viby og begyndte at gå hjemad via Brabrandstien langs Aarhus Å bag ved genbrugsstationen. Da hun havde gået ca. en kilometer, kom der en mand gående imod hende fra De Tre Broer.

Manden råbte efter hende, og da de krydsede hinanden, ca. midt imellem Eskelundvej nr. 4 og nr. 8, tog han fat i kvinden og tvang hende ind i et buskads mellem nogle høje træer, hvor han skubbede hende ned på jorden og udsatte hende for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

 

Så du kvinden eller gerningsmanden?

Efterfølgende rejste kvinden sig op og løb tilbage mod festivalpladsen. I den forbindelse bemærkede hun, at der gik andre mennesker på stien. Dem vil politiet meget gerne i kontakt med.

Gik du på Brabrandstien lørdag aften mellem kl. ca. 22.30 og 23.00, og bemærkede du en kvinde komme løbende iført en sort, kort kjole med blomster, sorte gamacher, sorte grove støvler med spænder og en mavetaske over den ene skulder – så ring til Østjyllands Politi på telefon 114.

Politiet hører også gerne fra personer, der kan have set gerningsmanden før, under eller efter overgrebet. Han beskrives som:

  • 25-30 år gammel
  • Ca. 170-172 cm høj
  • Buttet/kraftig af bygning
  • Lidt mørk i huden
  • Mørkt/sort hår, der var klippet tæt ind til hovedet i siderne og noget længere på toppen
  • Var iført en mørk, tynd sportsjakke med høj hals og lynlås foran

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

16. august 2022

Østjyllands Politi

33-årig mand sigtet for forsøg på terrorisme i Aarhus

En 33-årig mand med dansk statsborgerskab, der er mistænkt for den 18. juli 2022 med høj hastighed at have ført en bil ad Frederiksgade mod Busgaden i Aarhus, hvor flere personer måtte springe til siden for ikke at blive ramt, er sigtet for forsøg på terrorisme.

12. august 2022

Østjyllands Politi

Østjyderne er trygge og har stor tillid til politiet

Et meget stort flertal af borgerne i Østjylland føler sig trygge i deres nabolag, og tilliden til politiet er meget høj. Det viser Justitsministeriets Tryghedsundersøgelse for 2021.

10. august 2022

Østjyllands Politi

Smuglede kokain ind i puslespil – idømt flere års fængsel

To 28-årige mænd blev tirsdag ved Retten i Aarhus idømt hhv. fire og to års fængsel for at have indført knap et kilo kokain til landet med henblik på at sælge det videre til en større personkreds.

Forslag