Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

11. maj 2020 09:39

Rumænske mænd anholdt efter tyverier på Mors

Tre rumænske mænd blev tidligt mandag morgen anholdt på Mors og sigtet for en række tyverier begået i lokalområdet inden for de seneste måneder.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Det er Særlig Efterforskning Vest, som i samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi foretog anholdelsen. Mændene, der hhv. 21, 32 og 47 år, bliver alle fremstillet i grundlovsforhør mandag kl. 14.00 i Retten i Holstebro. 

”Vi mistænker mændene for en række tyverier af blandt andet skrot og diesel, og jeg er meget tilfreds med, at vi har sat en stopper for deres aktiviteter, som har skabt utryghed i lokalområdet, ” siger leder af Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen. 

Særlig Efterforskning Vest er en politienhed, som efterforsker organiseret kriminalitet på tværs af politikredse i Jylland og på Fyn. 

”På trods af den særlige situation omkring COVID19 så fastholder vi indsatsen mod omrejsende kriminelle, ” siger Carit Andersen. 

Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre under grundlovsforhøret. 

 

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

29. juni 2022

Østjyllands Politi

Havde 123.000 kroner i bilen - dømt for narkohandel

En 35-årig mand blev tirsdag i Retten i Randers idømt tre års ubetinget fængsel for at have solgt mindst et kilo amfetamin.

24. juni 2022

Østjyllands Politi

Ung mand idømt tre års fængsel for afpresning og trusler

En 19-årig mand er blevet idømt tre års ubetinget fængsel i Retten i Randers, hvor han bl.a. blev dømt for vold, røveri, trusler og grove tilfælde af afpresning mod flere personer og for vidnetrusler mod et familiemedlem.

24. juni 2022

Østjyllands Politi

20-årig mand tiltalt for drab på ung mand i Viby

Anklagemyndigheden har rejst tiltale for manddrab mod en 20-årig mand, som ifølge anklageskriftet stak en 18-årig mand ihjel på gaden i Viby sidste år.

Forslag