Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

11. maj 2020 09:39

Rumænske mænd anholdt efter tyverier på Mors

Tre rumænske mænd blev tidligt mandag morgen anholdt på Mors og sigtet for en række tyverier begået i lokalområdet inden for de seneste måneder.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Det er Særlig Efterforskning Vest, som i samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi foretog anholdelsen. Mændene, der hhv. 21, 32 og 47 år, bliver alle fremstillet i grundlovsforhør mandag kl. 14.00 i Retten i Holstebro. 

”Vi mistænker mændene for en række tyverier af blandt andet skrot og diesel, og jeg er meget tilfreds med, at vi har sat en stopper for deres aktiviteter, som har skabt utryghed i lokalområdet, ” siger leder af Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen. 

Særlig Efterforskning Vest er en politienhed, som efterforsker organiseret kriminalitet på tværs af politikredse i Jylland og på Fyn. 

”På trods af den særlige situation omkring COVID19 så fastholder vi indsatsen mod omrejsende kriminelle, ” siger Carit Andersen. 

Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre under grundlovsforhøret. 

 

 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

23. marts 2023

Østjyllands Politi

Ni års fængsel og udvisning: Solgte 13 kilo kokain

Under en ransagning på en landejendom i marts sidste år fandt politiet en stor mængde narko og emballage gemt i en staldbygning syd for Aarhus. Tirsdag, cirka et år efter fundet, blev en 21-årig mand dømt for narkosalg og idømt ni års ubetinget fængsel og udvisning.

23. marts 2023

Østjyllands Politi

Udsatte hustru for vold og voldtægt: Idømt 7 års fængsel

En 38-årig mand blev onsdag ved Retten i Aarhus idømt syv års fængsel og udvist for bestandigt for gentagne gange at have udsat sin hustru for psykisk og fysisk vold og voldtægt

16. marts 2023

Østjyllands Politi

Ny anholdelse efter brand i Grenaa: 25-årig mand sigtet

Østjyllands Politi anholdt onsdag aften en 25-årig mand, som sigtes for brandstiftelse og forsøg på manddrab på en 19-årig mand i forbindelse med branden tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa.

Forslag