Spring til hovedindhold

Forslag

Ansøg og se din profil

Opret dig i systemet, send din ansøgning og se din profil.

Der er typisk ansøgningsfrist til uddannelserne fire gange om året. Prøveforløbet er ens, uanset om du søger ind som politikadet eller politibetjent.

Prøveforløb

Sørg for at have forberedt dig og læs vores tips til ansøgningen, inden du ansøger.

 

Du skal tilføje en ny, opdateret samtykkeerklæring til din ansøgning, hver gang du søger

 

Når du har sendt din ansøgning, modtager du en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget ansøgningen. Kontrollér, at du har modtaget bekræftelsen, for den er din sikkerhed for, at vi har modtaget din ansøgning.

 

Husk at tjekke dit spamfilter

Vi oplever, at flere ansøgere har overset vigtige meddelelser, som er landet i deres spam-filter. Husk derfor at tjekke dit spam-filter, når du venter på svar på din ansøgning eller information om dit prøveforløb.

Husk ny, korrekt samtykkeerklæring

Hver gang du ansøger, skal du udfylde, printe, underskrive og uploade et nyt eksemplar af denne samtykkeerklæring, der specifikt er til ansøgninger til politiuddannelserne.

Du kan ikke bruge andre typer af samtykkeerklæringer.

Download samtykkeerklæring

Politikadet: Ansøgningsfrist 5. august 2024

Opret dig som ansøger, ansøg med en eksisterende profil eller send din ansøgning. Du kan søge uddannelsen i både Brøndby og Vejle.

Ansøg politikadet

Politibetjent: Ansøgningsfrist 5. august 2024

Opret dig som ansøger, ansøg med en eksisterende profil eller send din ansøgning. Du kan søge uddannelsen i både Brøndby og Vejle.

Ansøg politibetjent

Min profil

Efter du har sendt din ansøgning: Log ind her for at følge behandlingen af din ansøgning, se foreløbige prøveresultater, ret oplysninger, upload nye dokumenter

Min profil