Spring til hovedindhold

Forslag

Politiskolen

Nyhed

3. juni 2022 14:20

Politiskolen inviterer til åbent hus i Brøndby den 18. juni 2022

Alle er velkomne i tidsrummet kl. 10.00 – 14.00.

Åbent hus

For første gang siden COVID-19-situationen slår Politiskolen dørene op til sit østdanske uddannelsescenter på Brøndbyøster Boulevard 30, 2605 Brøndby, og inviterer alle interesserede til at opleve studiemiljøet og undervisningen og de mange forskellige opgaver og fremtidsmuligheder som politikadet eller politibetjent.

Besøgende kan blandt meget andet møde studerende, undervisere og politifolk fra flere fagområder, fx hundepatrulje, færdselspatrulje, jura, psykologi og samfundsforståelse.

Man får fx også lejlighed til at se nærmere på køretøjer, prøve noget at politiets udstyr, besøge den indendørs skydesimulator og få introduktion til nogle basale principper for magtanvendelse og konflikthåndtering.

Hvis man har mod på at få sved på panden, kan man prøve kræfter med dele af den fysiske optagelsesprøve, som indgår i Politiskolens adgangskrav.

Børn er meget velkomne. De kan blandt andet forsøge sig som mini-efterforskere og boltre sig i et legeområde i gymnastiksalen.

Endelig vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer under arrangementet.

Se hele programmet for åbent hus på Politiskolen i Brøndby den 18. juni 2022

Vær opmærksom på, at vi under arrangementet filmer og fotograferer til brug for intern og ekstern kommunikation. Kontakt venligst fotograferne, hvis du ikke ønsker at optræde på fotos eller film.

 

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at sende en e-mail med sit fulde navn og datoen for arrangementet til arrangementer@politi.dk. Man kan sagtens tilmelde flere deltagere, når blot man skrive deres fulde navne i sin e-mail.

 

 

 Fakta om Politiskolens Uddannelsescenter i Østdanmark (UCØ)
 UCØ uddanner politibetjente og politikadetter.
 UCØ har til huse i den tidligere Brøndbyøster Skole, som undergik nogle års renovering, inden de første politistuderende trådte indenfor i 1996. Her var Politiskolens uddannelsesaktiviteter samlet, indtil det midlertidige vestdanske uddannelsescenter i Fredericia åbnede i november 2018. Det endelige, vestdanske uddannelsescenter i Vejle (UCV) stod klar to år senere.
 Ved hver studiestart er der tre til fem basisuddannelsesklasser (politibetjente) og én politikadetuddannelsesklasse.

Kontakt en pressemedarbejder i Rigspolitiet

Pressetelefon: 4174 0440

E-mail: presse@rigspoliti.dk

Flere nyheder

8. april 2022

Politiskolen

Politiskolen holder åbent hus i Vejle den 23. april 2022

Alle er velkomne i tidsrummet kl. 10-14.

Forslag