Spring til hovedindhold

Forslag

Ansøg om tilladelse til kampsportsstævne

Ansøg politiet om tilladelse, hvis du vil afvikle et stævne inden for kampsport, fx boksning, MMA, karate, kickboxing, taekwondo og jiu-jitsu.

Hav følgende parat

MitID

Dato, tidspunkt og varighed

Adresse, hvor stævnet skal finde sted. Det er dit eget ansvar at tjekke, at stedets lokaler er ledigt.

Antal deltagere og tilskuere

Oplysninger om kampsportsgren

Beskrivelse af stævnet, fx fight night, opvisningskamp, turnering, danmarksmesterskab m.v.

Spørgsmål og svar
Det koster ikke noget at ansøge om tilladelse til stævne inden for kampsport. 

Du skal sende ansøgningen senest 4-6 uger før tidspunktet for afviklingen af stævnet.

Hvis du ansøger om tilladelse til afvikling af flere stævner, skal du ansøge fire uger før afviklingen af første stævne. 

Når vi har behandlet din ansøgning, sender vi svar til din digitale postkasse. Der kan være særlige omstændigheder i det pågældende arrangement, som gør, at sagsbehandlingstiden bliver længere. I disse tilfælde vil vi kontakte dig.

Hvis du ikke har MitID, skal du i stedet sende de relevante oplysninger med brevpost til tilladelseskontoret i den politikreds, hvor arrangementet skal finde sted. 

Find tilladelseskontorer.

 

Du skal dog være opmærksom på, at det øger risikoen for fejl i ansøgningen, at tilladelsesafdelingen skal bruge længere tid på at behandle ansøgningen, og at PostNord skal bruge fem hverdage til levering af almindelige breve.

 

Hvis du ansøger via brevpost, kan det derfor forlænge sagsbehandlingstiden væsentligt, og du skal derfor ansøge i ekstra god tid.

Mere om

Kontakt dit lokale tilladelseskontor

Hvis du har spørgsmål til lovgivningen på området eller brug for hjælp til ansøgning til tilladelse, kan du kontakte tilladelseskontoret i din politikreds

Se kontaktoplysninger