Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

5. april 2022 08:57

Brand i lejlighed i Vejle

Sydøstjyllands Politi modtog i aftes omkring kl. 20.00 en anmeldelse om brand i en stuelejlighed på Pilevænget i Vejle. Politi, Brand og redningsmandskab var hurtigt til stede for at få slukket branden og undersøge de nærmere omstændigheder.

Sydøstjylland Politis logo

Der blev iværksat en evakuering af hele ejendommens beboere, og området blev spærret af for at gøre plads til politi og brand. En 67-årig kvindelig beboer blev reddet ud af den brændende lejlighed, mens det formentlig er en 65-årig mandlig beboer i samme lejlighed, der ikke stod til at redde, da han blev fundet død i lejligheden. De pårørende er underrettet. Kvinden blev kørt på sygehuset, og hun oplyses uden for livsfare. 

 

Efter de foreløbige tekniske undersøgelser, så er der ikke grundlag for at antage, at der er tale om, at ilden skulle være opstået ved en strafbar handling, men at der nærmere er tale om en ulykke. En brandundersøgelse vil endeligt afdække dette.

 

Der vil rutinemæssigt også blive foretaget en obduktion af den afdøde, blandt andet med henblik på endelig identifikation.

 

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen til offentligheden. 

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?