Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

30. september 2024 14:15

Efterlyst mand anholdt og idømt straksdom

I weekenden blev en 21-årig mand, som Sydøstjyllands Politi har efterlyst siden maj, anholdt og senere idømt en straksdom på fem måneders fængsel.

Sydøstjyllands Politi 2024

Retten i Horsens idømte lørdag en 21-årig mand fem måneders ubetinget fængsel for forsøg på grov vold.

 

Manden, der kommer fra Horsens, har været efterlyst de seneste måneder, fordi Sydøstjyllands Politi mistænkte ham for at have medvirket til vold i forbindelse med en episode i Samsøgade i Horsens den 22. april. 

 

Manden blev anholdt i fredags, og lørdag blev han stillet for en dommer ved et grundlovsforhør. Her erkendte manden, og han blev idømt en straksdom på fem måneders fængsel for forsøg på grov vold.

 

Sydøstjyllands Politi takker medier og andre, der har delt efterlysningen af manden og opfordrer samtidig til, at billede og beskrivelser af ham slettes. 

 

I samme sag blev tre andre mænd, der har siddet varetægtsfængslet, i sidste uge idømt fængselsstraffe. To af mændene blev ved Retten i Horsens idømt syv måneders fængsel for at have jagtet en mand med en kniv samt en totenschlæger. Den tredje mand blev kendt skyldig i forsøg på grov vold og blev idømt fem måneders fængsel.

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

2. oktober 2024

Sydøstjyllands Politi

Hjælp dine forældre med at undgå svindel

Sydøstjyllands Politi ser en stigning i borgere over 60 år, der bliver udsat for svindel og tricktyveri. Derfor opfordrer vi til, at man som barn hjælper sine forældre med at forebygge, at svindlere kan tage kontakt.

24. september 2024

Sydøstjyllands Politi

Flere hundrede køretøjer blev kontrolleret ved stor multikontrol på Fyn

Tirsdag den 17. september gennemførte Tungvognscenter Syd i samarbejde med Fyns Politi og Tungvognscenter Øst en multikontrol på Fyn. Tungvognscenter Syd kontrollerede 117 køretøjer og rejste sigtelse mod 48 chauffører samt en række virksomheder.

19. september 2024

Sydøstjyllands Politi

75-årig mand sigtet for at have påkørt 14-årig dreng i Grindsted

Sydøstjyllands Politi har anholdt og sigtet en 75-årig mand fra Grindsted, der onsdag aften påkørte en 14-årig dreng på Nollundvej i Grindsted.