Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. oktober 2023 13:06

Er Farhad fundet?

Ifølge flere medier skulle Farhad nu være fundet og i kontakt med familiemedlemmer.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi har i forbindelse med medieomtalen af oplysninger fra familiemedlemmer til Farhad fået flere henvendelser med anmodning om bekræftelse eller kommentar til informationerne. 

Chefpolitiinspektør Brian Fussing, Sydøstjyllands Politi udtaler: ’Indledningsvist vil jeg gerne sige, at hvis Farhad er genfundet er det naturligvis meget glædeligt. Vi har siden familien offentliggjorde de nye oplysninger i eftersøgningen af Farhad arbejdet på at få verificeret disse og med henblik på at kunne vurdere, hvad de eventuelt giver anledning til i forhold til den videre eftersøgning. Det arbejder vi fortsat på’. 

Politiet har på den baggrund ikke aktuelt et grundlag for at be– eller afkræfte oplysningerne om hverken rejseruter, kontakt eller andre oplysninger i forhold til Farhad ud over de, vi selv har delt med offentligheden.

’Sydøstjyllands Politis interesse i sagen er nu at opnå sikre oplysninger, der kan føre til afslutning af den eftersøgningssag, der har været under behandling, siden vi modtog en skriftlig anmeldelse om, at Farhad var forsvundet tilbage i begyndelsen af 2022’ slutter chefpolitiinspektør Brian Fussing.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

24. september 2024

Sydøstjyllands Politi

Flere hundrede køretøjer blev kontrolleret ved stor multikontrol på Fyn

Tirsdag den 17. september gennemførte Tungvognscenter Syd i samarbejde med Fyns Politi og Tungvognscenter Øst en multikontrol på Fyn. Tungvognscenter Syd kontrollerede 117 køretøjer og rejste sigtelse mod 48 chauffører samt en række virksomheder.

19. september 2024

Sydøstjyllands Politi

75-årig mand sigtet for at have påkørt 14-årig dreng i Grindsted

Sydøstjyllands Politi har anholdt og sigtet en 75-årig mand fra Grindsted, der onsdag aften påkørte en 14-årig dreng på Nollundvej i Grindsted.

19. september 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi søger vidner i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld

I forbindelse med et færdselsuheld på Ydre Ringvej i Fredericia den 14. september 2024 søger politiet vidner, der har set en rød personbil umiddelbart før, under eller efter færdselsuheldet.