Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

24. april 2019

Formodede gerningsmænd har meldt sig selv

En mand på 18 år og en på 20 år, begge fra Horsens, har i eftermiddag meldt sig til Sydøstjyllands Politi. De er blevet anholdt og sigtet for legemsangreb under særdeles skærpende omstændigheder.

Afspærring

Sydøstjyllands Politi har tidligere i dag oplyst, at efterforskning har ført til identifikation af to mistænkte som gerningsmænd til et overfald med dødelig udgang, begået i Horsens den 20. april 2019. Politiet opfordrede de to mænd til at melde sig selv inden kl. 18.00 i dag, idet de ellers ville blive offentligt efterlyst med billede og navn.

De to mænd forventes fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Horsens i løbet af i morgen. Retsmødet forventes afholdt for lukkede døre. Sydøstjyllands Politi har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere at oplyse i sagen.Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

14. august 2020

Sydøstjyllands Politi

88 personer sigtet for at bryde forsamlingsforbuddet

Sydøstjyllands Politi sigtede i går aftes 88 personer for at overtræde forsamlingsforbuddet på Porschevej i Vejle ved 20.00-tiden.

13. august 2020

Sydøstjyllands Politi

Har du set noget: Kvinde truet til at udlevere et mindre pengebeløb

En 52-årig kvinde anmeldte natten til torsdag, at to personer omkring kl. 01.00 har snydt sig ind i hendes hus ved at udgive sig for at være politimænd. De to mænd truede herefter den 52-årige til at udlevere et mindre pengebeløb, hvorefter de hurtigt forsvandt igen i ukendt retning.

12. august 2020

Sydøstjyllands Politi

Resultat af grundlovsforhør, hvor 31-årig mand blev sigtet for drab

Den 31-årige, mand, der er sigtet for at være gerningsmand til drabet på en 31-årig kvinde fra Kolding og fængslet in absentia mandag den 10. august, blev i dag fremstillet i grundlovsforhør kl. 11.00 ved Retten i Kolding.

Afvis cookies