Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

24. april 2019 17:20

Formodede gerningsmænd har meldt sig selv

En mand på 18 år og en på 20 år, begge fra Horsens, har i eftermiddag meldt sig til Sydøstjyllands Politi. De er blevet anholdt og sigtet for legemsangreb under særdeles skærpende omstændigheder.

Afspærring

Sydøstjyllands Politi har tidligere i dag oplyst, at efterforskning har ført til identifikation af to mistænkte som gerningsmænd til et overfald med dødelig udgang, begået i Horsens den 20. april 2019. Politiet opfordrede de to mænd til at melde sig selv inden kl. 18.00 i dag, idet de ellers ville blive offentligt efterlyst med billede og navn.

De to mænd forventes fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Horsens i løbet af i morgen. Retsmødet forventes afholdt for lukkede døre. Sydøstjyllands Politi har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere at oplyse i sagen.



Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

11. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi betragter episode med syreholdig væske som opklaret

Med hjælp fra offentligheden har Sydøstjyllands Politi nu været i kontakt med to drenge, der formodes at stå bag en hændelse med syreholdig væske, der fandt sted i Billund i lørdags.

9. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Appel til forældre: Tal med jeres børn om farerne ved syrebomber

Lørdag eftermiddag kom en 2-årig pige i uforvarende kontakt med en syreholdig væske på legepladsen på Plougslundvej i Billund. Den 2-årige kom kun lettere til skade, men hændelsen anses alligevel for at være alvorlig. Sydøstjyllands Politi opfordrer forældre til at tale med deres børn om risici ved at eksperimentere med syrebomber.

25. marts 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser ejere til formodede tyvekoster

Genkender du nogle af disse ting?