Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

15. september 2023 09:38

31-årig idømmes seks måneders fængsel

En 31-årig mand fra Bornholm er ved Retten på Bornholm idømt seks måneders fængsel for flere forhold af indbrudstyveri samt tyveri, vold, hærværk, og besiddelse af hash. Manden modtog dommen.

Over en periode fra december 2022 til maj 2023 har en 31-årig mand begået en række tyverier og indbrud i Rønne og Aakirkeby, hvor der er stjålet genstande til en samlet værdi af ikke under 120.000 kroner. Den 31-årige stod desuden tiltalt for at have udøvet hærværk og for vidnetrusler. Retten på Bornholm fandt det ikke bevist, at manden havde fremsat vidnetrusler, men at han under hændelsesforløbet havde sparket ud efter en person, hvorfor han blev dømt for vold. Slutteligt stod manden tiltalt for at have været i besiddelse af 0,9 gram hash i arresten. 

Retten på Bornholm idømte manden en samlet straf på seks måneders ubetinget fængsel. Manden modtog dommen.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

30. juni 2023

Bornholms Politi

Bornholms Politi med opfordring til bornholmerne: Registrer dine overvågningskameraer

Har du et overvågningskamera, der filmer et offentligt område, som benyttes til almindelig færdsel? Så har du som virksomhedsejer pligt til at registrere dit kamera i politiets kameraregister.

28. juni 2023

Bornholms Politi

Bornholmerne er fortsat blandt de tryggeste i landet

Næsten 93 procent af bornholmerne føler sig grundlæggende trygge, dér hvor de bor. Det viser Justitsministeriets årlige Tryghedsundersøgelse, der samtidig slår fast, at bornholmerne har høj tillid til politiet.

8. juni 2023

Bornholms Politi

Midlertidigt militært område i Rønne

Et område på Rønne havn bliver midlertidigt militært område den 9. juni.