Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

28. november 2022 12:43

Undersøgelser klarlægger årsagen til branden i Årsballe

Natten til den 16. november opstod der brand i en landejendom på Aarsballevej, hvor en 11-årig dreng omkom. Efterfølgende brandtekniske undersøgelser har klarlagt årsagen til den tragiske brand.

Årsagen til branden står nu klar, efter brandteknikkerne foretog undersøgelser af landejendommen, hvor der natten til den 16. november opstod brand. Ifølge de brandtekniske undersøgelser opstod branden i et inddækket område omkring en brændeovnsindsats, hvor strålevarme har antændt brandbart materiale.

I forbindelse med branden omkom en 11-årig dreng. Moderen pådrog sig et behandlingskrævende kraniebrud under et fald fra altanen. Familiens 4-årige dreng blev som den første taget ud af koma og har det efter omstændighederne fint. Den 8-årige søn samt faderen er fortsat i kritisk tilstand, men de beskrives af lægerne som værende stabile.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh@politi.dk 

Telefon: 2323 1448

Flere nyheder

31. januar 2023

Bornholms Politi

47-årig mand fra Bornholm dømt for psykisk vold

Retten på Bornholm har i dag idømt en 47-årig mand otte måneders ubetinget fængsel for blandt andet for psykisk og fysisk vold. Den 47-årige mand udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

11. januar 2023

Bornholms Politi

Bornholms Politi får ny chefpolitiinspektør fra 1. februar

Per 1. februar tiltræder Dannie Rise fra Københavns Politi som chefpolitiinspektør i en periode på 6 – 12 måneder.

19. december 2022

Bornholms Politi

Ni personer varetægtsfængslet i en sag om røveri og våbenbesiddelse

En sag om røveri og våbenbesiddelse har siden oktober foregået for dobbeltlukkede døre, men ved et retsmøde afholdt den 19. december 2022 besluttede Retten på Bornholm at ophæve dørlukningen.

Forslag