Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

28. november 2022 12:43

Undersøgelser klarlægger årsagen til branden i Årsballe

Natten til den 16. november opstod der brand i en landejendom på Aarsballevej, hvor en 11-årig dreng omkom. Efterfølgende brandtekniske undersøgelser har klarlagt årsagen til den tragiske brand.

Årsagen til branden står nu klar, efter brandteknikkerne foretog undersøgelser af landejendommen, hvor der natten til den 16. november opstod brand. Ifølge de brandtekniske undersøgelser opstod branden i et inddækket område omkring en brændeovnsindsats, hvor strålevarme har antændt brandbart materiale.

I forbindelse med branden omkom en 11-årig dreng. Moderen pådrog sig et behandlingskrævende kraniebrud under et fald fra altanen. Familiens 4-årige dreng blev som den første taget ud af koma og har det efter omstændighederne fint. Den 8-årige søn samt faderen er fortsat i kritisk tilstand, men de beskrives af lægerne som værende stabile.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.

5. februar 2024

Bornholms Politi

77-årig fundet skyldig i grovere uforsvarlig behandling af grise

Retten på Bornholm fandt fredag den 2. februar 2024 en 77-årig kvindelig virksomhedsejer skyldig i uforsvarlig behandling af tre grise.

31. januar 2024

Bornholms Politi

Aspirantnetværk skal få flere bornholmere i politiskjorten

Nogle gange må man gøre noget ekstra for at tiltrække nye kolleger. Det gør Bornholms Politi. Danmarks mindste politikreds er blevet godkendt som uddannelseskreds, og siden juni 2023 har politikredsen via et aspirantnetværk arbejdet målrettet med at støtte og motivere bornholmere til at søge en karriere i politiet. Den 1. februar 2024 starter den første fra aspirantnetværket på Politiskolen.