Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

24. juni 2020 08:57

To mænd sigtes for manddrab

Efterforskningen og resultatet af de tekniske undersøgelser peger på, at den 28-årige mand, der blev fundet livløs i Nordskoven tirsdag morgen, er blevet dræbt.

 

Bornholms Politi har hele dagen i går haft travlt med efterforskning af sagen om den 28-årige mand fra Sjælland, der tirsdag morgen blev fundet død ved en bålplads i Nordskoven.

De tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning har resulteret i, at to mænd på henholdsvis 23 og 25 år i eftermiddag kl. 1345 vil blive fremstillet i Grundlovsforhør, sigtet for manddrab. 

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh@politi.dk 

Telefon: 2323 1448

Flere nyheder

2. juni 2023

Bornholms Politi

Vil du være offerrådgiver på Bornholm?

Har du lyst til at gøre en forskel for andre, og har du mod på at tale med mennesker, som er ramt af en forbrydelse eller en ulykke? Så kan det være, det er dig, vi mangler til at udfylde rollen som offerrådgiver på Bornholm.

28. marts 2023

Bornholms Politi

Bornholmske myndigheder afholder øvelse

Onsdag den 29. marts afholder Bornholms Politi en større beredskabsøvelse i samarbejde med Bornholms Regionskommune, Beredskabsstyrelsen, Bornholms Hospital, Region Hovedstaden og Det Bornholmske Hjemmeværn.

21. februar 2023

Bornholms Politi

Forsvarsmuseet på Bornholm får bøde på 75.000 kroner

Retten på Bornholm har idømt Forsvarsmuseet på Bornholm en bødestraf for overtrædelse af våbenloven samt våbenbekendtgørelsen for opbevaring, besiddelse og udstilling af blandet andet 183 våben uden politiets tilladelse.

Forslag