Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

24. juni 2020 08:57

To mænd sigtes for manddrab

Efterforskningen og resultatet af de tekniske undersøgelser peger på, at den 28-årige mand, der blev fundet livløs i Nordskoven tirsdag morgen, er blevet dræbt.

 

Bornholms Politi har hele dagen i går haft travlt med efterforskning af sagen om den 28-årige mand fra Sjælland, der tirsdag morgen blev fundet død ved en bålplads i Nordskoven.

De tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning har resulteret i, at to mænd på henholdsvis 23 og 25 år i eftermiddag kl. 1345 vil blive fremstillet i Grundlovsforhør, sigtet for manddrab. 

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.

5. februar 2024

Bornholms Politi

77-årig fundet skyldig i grovere uforsvarlig behandling af grise

Retten på Bornholm fandt fredag den 2. februar 2024 en 77-årig kvindelig virksomhedsejer skyldig i uforsvarlig behandling af tre grise.

31. januar 2024

Bornholms Politi

Aspirantnetværk skal få flere bornholmere i politiskjorten

Nogle gange må man gøre noget ekstra for at tiltrække nye kolleger. Det gør Bornholms Politi. Danmarks mindste politikreds er blevet godkendt som uddannelseskreds, og siden juni 2023 har politikredsen via et aspirantnetværk arbejdet målrettet med at støtte og motivere bornholmere til at søge en karriere i politiet. Den 1. februar 2024 starter den første fra aspirantnetværket på Politiskolen.