Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

27. juli 2022 08:04

Kør i god tid og husk tålmodigheden til Tour-fejring i Glyngøre

En fejring af den danske Tour de France vinder Jonas Vingegaard finder torsdag d. 28. juli sted i Glyngøre. Da rigtigt mange mennesker forventes at ville være med til fejringen, opfordrer politiet til at tage hjemmefra med både vand og tålmodighed i bagagen.

Kort over Glyngøre med angivelse af parkering og ensrettede veje

Vejene ind og ud af Glyngøre by bliver pressede, når op mod 10.000 mennesker forventes at besøge byen i forbindelse med Tour-vinderens hjemkomst. Det kan give trafikale udfordringer, men politi og Hjemmeværnet vil være til stede for at sikre en forsvarlig afvikling.

 

Hjemmeværnet vil være på plads og guide bilisterne ind på byens parkeringspladser og i takt med, at de bliver fyldt op, bliver andre parkeringsarealer taget i brug uden for bymidten. Der er arrangeret shuttlebusser fra de parkeringsarealer, der ligger uden for bymidten.

 

Af hensyn til den rute, som eftermiddagens optog skal benytte vil en rundstrækning i bymidten være ensrettet torsdag eftermiddag. Der vil være ”parkering forbudt” på rundstrækningen i bymidten. Ligeledes bliver en rute syd for Interfjord Park ensrettet. Det er den rute, shuttlebusserne benytter fra parkeringsområderne til Interfjord Stadion. Se oversigtskort.

 

”Vi forventer et stort pres på vejene ind og ud af Glyngøre, når mange Tour de France fans gerne vil til byen for at fejre vinderens hjemkomst på torsdag. Der er stort set kun to veje til og fra bymidten, så for at sikre bedst muligt flow i trafikken, vil de to strækninger være ensrettede på dagen,” forklarer vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz.

 

Det er Glyngøre by i samarbejde med Skive Kommune, som står for selve arrangementet. Men som ved andre større offentlige arrangementer, vil politiet være til stede for at sikre en festlig og fornøjelig afvikling af arrangementet og en glidende afvikling af trafikken.

 

Følg derfor anvisningerne fra arrangøren, Hjemmeværnet og politiet, når du torsdag bevæger dig rundt i og omkring Glyngøre. Husk også:

  • Kør hjemmefra i god tid.
  • Forvent, at der kan være kødannelser på vej ind og ud af byen.
  • Tag vand med i bilen.
  • Lad hunden blive derhjemme.
  • Find aktuel trafikinformation på www.trafikinfo.dk, inden du kører hjemmefra.
  • Husk tålmodighed. Selv om vi forbereder os godt, kan vi ikke undgå kø.
  • Når du som fodgænger bevæger dig rundt i byen, så benyt fortove og stier, så trafikken kan afvikles på vejbanen.
Download oversigtskort over Glyngøre

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødsfald i Struer søndag

En 20-årig mand blev søndag fundet død på en adresse i Struer. Obduktionsrapporten viser, at manden døde af naturlige årsager.

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.