Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

4. juli 2022 16:37

Voldssag: Nu offentliggøres billeder

Nordjyllands Politi offentliggør som varslet nu to fotos fra videoovervågningen af den mand, som efterforskerne mistænker for at have udøvet grov vold mod en 17-årigt ung mand d. 2. juli 2022 omkring kl. 02.45 på Bispensgade i Aalborg. Alle henvendelser i sagen skal gå til telefon 114. Vidner efterlyses. ***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. ***

Efterlysning

Det grove vold blev udøvet på Bispensgade i Aalborg, hvor det 17-årige offer blev sparket og trampet i hovedet – og der var henvendelser fra forbipasserende vidner, der fik den formodede gerningsmand til at stoppe sit forehavende og tage flugten i retning mod Jomfru Ane Gade – sammen med en kvinde og en mand.   

Der er tale om to billeder, der er taget i umiddelbar tilknytning til overfaldet. 

”Det ene”, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, ”er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham.” 

Politikommissæren opfordrer derfor alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

”Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for,” understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.  

Politiet vil ligeledes gerne tale med den kvinde og mand, der var i følgeskab med den formodede gerningsmand. 

Alle oplysninger skal gå til 114. 


Pressens kontaktperson: 

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 40266195

 

***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. *** 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

22. maj 2023

Nordjyllands Politi

Alvorlig påkørsel efterforskes som drabsforsøg – ring 114 med oplysninger ***aflyst, mistænkt anholdt'***

Nordjyllands Politi har siden tidlig søndag morgen, den 21. maj 2023, efterforsket en alvorlig forbrydelse: en formodet forsætlig påkørsel i Sindal. Da politiet har brug for offentlighedens hjælp til at få opklaret sagen, så har efterforskningsledelsen truffet beslutning om at offentliggøre en video af den mistænkte person i sagen. ***aflyst, mistænkt anholdt'***

17. maj 2023

Nordjyllands Politi

57-årig kvinde savnes **Opdatering: Kvinden er fundet i god behold**

Nordjyllands Politi efterlyser den 57-årige [navn fjernet] og offentliggør nu fotos, i håb om hjælp fra offentligheden. Hun har sidst befundet sig i området omkring Sæby, hvorfra hun er kørt i ukendt retning. [Oplysninger fjernet]. Ring til Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

24. april 2023

Nordjyllands Politi

Politiet søger vidner til færdselsuheld i Frederikshavn

Politiet søger vidner til et færdselsuheld på Klitgade i Frederikshavn. Uheldet fandt sted fredag den 21. april klokken 11:30.

Forslag