Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

4. juli 2022 16:37

Voldssag: Nu offentliggøres billeder

Nordjyllands Politi offentliggør som varslet nu to fotos fra videoovervågningen af den mand, som efterforskerne mistænker for at have udøvet grov vold mod en 17-årigt ung mand d. 2. juli 2022 omkring kl. 02.45 på Bispensgade i Aalborg. Alle henvendelser i sagen skal gå til telefon 114. Vidner efterlyses. ***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. ***

Efterlysning

Det grove vold blev udøvet på Bispensgade i Aalborg, hvor det 17-årige offer blev sparket og trampet i hovedet – og der var henvendelser fra forbipasserende vidner, der fik den formodede gerningsmand til at stoppe sit forehavende og tage flugten i retning mod Jomfru Ane Gade – sammen med en kvinde og en mand.   

Der er tale om to billeder, der er taget i umiddelbar tilknytning til overfaldet. 

”Det ene”, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, ”er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham.” 

Politikommissæren opfordrer derfor alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

”Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for,” understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.  

Politiet vil ligeledes gerne tale med den kvinde og mand, der var i følgeskab med den formodede gerningsmand. 

Alle oplysninger skal gå til 114. 


Pressens kontaktperson: 

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 40266195

 

***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. *** 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

8. september 2022

Nordjyllands Politi

Politiet leder fortsat efter savnet 56-årig mand

Siden mandag den 5. september 2022 har Nordjyllands Politi ledt efter den 56-årige Erik Fligor fra Aalborg, der ikke er set siden, han pågældende mandag gik tur på Mølleparkvej i Aalborg. De pårørende er meget bekymrende for ham. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

7. september 2022

Nordjyllands Politi

56-årig mand savnes - ring 114 med oplysninger

Den savnede person, en 56-årig mand ved navn Erik, er ikke set siden mandag aften den 5. september. Her var han ude for at gå en tur på Mølleparkvej i Aalborg.

19. august 2022

Nordjyllands Politi

AFLYST Efterlysning: 64-årig mand fra Brovst savnes

Nordjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en 64-årig mand fra Brovst, som savnes af familien. Han man oplysninger om, hvor manden kan befinde sig, bedes man ringe til politiet på tlf. 114.

Forslag