Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Efterlysning

4. juli 2022 16:37

Voldssag: Nu offentliggøres billeder

Nordjyllands Politi offentliggør som varslet nu to fotos fra videoovervågningen af den mand, som efterforskerne mistænker for at have udøvet grov vold mod en 17-årigt ung mand d. 2. juli 2022 omkring kl. 02.45 på Bispensgade i Aalborg. Alle henvendelser i sagen skal gå til telefon 114. Vidner efterlyses. ***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. ***

Efterlysning

Det grove vold blev udøvet på Bispensgade i Aalborg, hvor det 17-årige offer blev sparket og trampet i hovedet – og der var henvendelser fra forbipasserende vidner, der fik den formodede gerningsmand til at stoppe sit forehavende og tage flugten i retning mod Jomfru Ane Gade – sammen med en kvinde og en mand.   

Der er tale om to billeder, der er taget i umiddelbar tilknytning til overfaldet. 

”Det ene”, forklarer efterforskningsleder og politikommissær Kenneth Rodam, ”er taget på Nytorv, mens den formodede gerningsmand umiddelbart efter volden viser sine blodige sko frem til nogle andre vidner: To kvinder. Og dem vil vi gerne tale med, da vi gerne vil høre, hvad de har oplevet af mødet med ham.” 

Politikommissæren opfordrer derfor alle, der måtte vide, hvem den formodede gerningsmand er, til straks at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114. 

”Der er begået alvorlig og helt uacceptabel gadevold, som den formodede gerningsmand skal stilles til ansvar for,” understreger Kenneth Rodam, der også – endnu en gang – opfordrer ham til at henvende sig til nærmeste politi hurtigst muligt.  

Politiet vil ligeledes gerne tale med den kvinde og mand, der var i følgeskab med den formodede gerningsmand. 

Alle oplysninger skal gå til 114. 


Pressens kontaktperson: 

* Kenneth Rodam, politikommissær, Nordjyllands Politi, 40266195

 

***mistænkte mand er identiceret. Politiet takker offentligheden for hjælpen i sagen. Alle opfordres til at fjerne fotos af pågældende. Tak. *** 

 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere efterlysninger

2. december 2022

Nordjyllands Politi

AFLYST 43-årig mand savnes – ring 114 med oplysninger

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 43-årig mand, der i går er forsvundet fra sit hjem i Frederikshavn i nedtrykt sindstilstand. Alle borgere med oplysninger i sagen bedes ringe til politiet på telefon 114.

19. oktober 2022

Nordjyllands Politi

38-årig tysk mand savnes - ring 114, hvis du har set ham

Nordjyllands Politi leder i øjeblikket efter en 38-årig tysk statsborger, der formentlig befinder sig i området omkring Lønstrup.

17. oktober 2022

Nordjyllands Politi

Røveri-mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi efterlyser nu den 22-årige [navn fjernet], som politiet mistænker for at have medvirket til et røveri i Sindal den 3. august 2022. Ring til politiet på 114, hvis man har oplysninger om, hvor han måtte have taget ophold.

Forslag