Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

12. september 2019 13:33

Aflysning af efterlysning

Fyns Politi efterlyste tidligere i dag to personer med billede i forbindelse med en sag om hærværk i Svendborg. Vi har nu haft kontakt til de to mænd, og de er således ikke efterlyste længere.

Fyns Politi efterlyste i formiddags to mænd i forbindelse med en sag om hærværk begået i Svendborg i slutningen af august. Fyns Politi har nu været i kontakt med de to mænd efter at en bekendt til mændende gjorde dem opmærksom på billederne i pressen.  

De pågældende personer er således identificerede og er ikke efterlyste længere. 

 

Fyns Politi takker for hjælpen.

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

28. september 2020

Fyns Politi

Døde havørne på Tåsinge blev forgiftet

De tre havørne, der den 21. september blev fundet døde under en rede på Tåsinge, blev forgiftet. Det har Center for Diagnostik, DTU, Danmarks Tekniske Universitet nu slået fast.

28. september 2020

Fyns Politi

Farvel kørekort - Hej bøde!

Fyns Politis videobil fangede en billist med 154 km/t i vejarbejdszone på motorvejen ved Blommenslyst. Det koster bl.a. en betinget frakendelse.

28. september 2020

Fyns Politi

Status på alvorlig færdselsulykke i Odense fredag

Årsagen til den meget voldsomme bilulykke på Østerbro i Odense, der kort før klokken 22 fredag aften kostede to mennesker livet, er endnu ikke endelig afklaret. Politiet formoder, at bilisten mistede herredømmet over bilen, men først når bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser, vil årsagen til ulykken bliver endeligt fastslået.