Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. juli 2020

Branden i Svendborg: Evakueringen ophævet - beboerne kan nu vende hjem

Politiets kriminalteknikere og EODs sprængstofseksperter har afsluttet deres undersøgelser på brandstedet. Fyns Politi har derfor ophævet det fareområde, der siden i onsdag formiddag har betydet, at beboerne i området omkring Græskæmnervej 17 i Svendborg har været evakueret fra deres hjem, og at vejene i området har været spærret.

En person mistede livet og en anden person blev lettere skadet under den voldsomme brand, der formodentlig skyldes en eksplosion. Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55 onsdag formiddag.

Politiets kriminalteknikere og EODs sprængstofseksperter har afsluttet deres undersøgelser på brandstedet. 

Politiet oplyser, at der er ikke noget, der tyder på, at de nærliggende huse har taget skade i forbindelse med branden. 

 

Politiet kan fortsat ikke oplyse yderligere om den dræbte eller den tilskadekomne.  Efterforskningen fortsætter i morgen, så tidligst i løbet af dagen vil der muligvis være yderligere oplysninger til offentligheden.

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

18. september 2020

Fyns Politi

Politi: Udvis ansvarlighed - det er nu, det gælder

Nye Corona-restriktioner har ramt flere dele af Danmark, fordi smittekurven er stødt stigende. I denne omgang er Fyns Politikreds gået fri, men skal vi slippe for yderligere restriktioner, så er det nu, der for alvor skal gøres en indsats. Og det gælder os alle.

17. september 2020

Fyns Politi

Fyns Politi offentliggør billeder af formodet gerningsmand bag dræbende skud

Efter lang tids efterforskning offentliggør Fyns Politi nu billeder og videoer af de personer, der formodes at være gerningsmændene bag de skud, der henholdsvis dræbte en person og sårede en anden i Vollsmose om aftenen den 24. juni 2020. Politiet har fundet to af gerningsvåbnene.

8. september 2020

Fyns Politi

Covid19: Politidirektør kalder på ansvarlighed

Fyns Politi er klar til at hjælpe med at overholde de nye restriktioner for Odense Kommune på baggrund af udviklingen i smitten med Covid19. Samtidig opfordrer politidirektør Arne Gram til, at vi alle genfinder de gode vaner fra foråret.

Afvis cookies