Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

4. januar 2019 08:37

De omkomne fra togulykken er nu identificeret

Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt.

Retsmedicinerne har nu fået identificeret de otte afdøde personer, der blev fundet i toget, som onsdag morgen forulykkede på lavbroen over Storebælt.

 

De omkomne er:

En 28-årig kvinde fra det østlige Fyn
En 51-årig mand fra det nordlige Fyn
En 30-årig mand fra Aarhus
En 45-årig kvinde fra Odense
En 60-årig kvinde fra Odense
En 27-årig kvinde fra det centrale Fyn
En 59-årig kvinde fra Storkøbenhavn
En 30-årig mand fra Grønland

Ingen af de omkomne er i familie med hinanden. 
Alle er danske statsborgere. Deres pårørende er underrettet.

Fyns Politi frigiver ikke yderligere oplysninger om de omkomne og har derfor har ikke yderligere kommentarer til de frigivne oplysninger. 

Efterforskningen:

Efterforskningen af, hvorfor den voldsomme togulykke skete, er fortsat i gang. Det er Havarikommissionen, der primært står for disse undersøgelser. Fyns Politi har i samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center, NKC, gennemført egne undersøgelser på gerningsstedet og bistår i øvrigt Havarikommissionen, hvor der er behov for det.

Først når dette arbejde er afsluttet, vil Fyns Politi tage stilling til, om der er tale om en hændelse, som skal forfølges strafferetsligt. Fyns Politi kan derfor ikke sige yderligere om efterforskningen af togulykken, før politiet kender resultatet af Havarikommissionens undersøgelse og har haft mulighed for at sætte sig ind i denne.
 
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.